28 Νοε 2016

230 χώρες στον κόσμο έχουν το δικό τους νόμισμα και τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα απο την εδώ Ευρω-ΨωροΚώσταινα




Μετά το Brexit, τη νίκη Τράμπ στις ΗΠΑ,την επερχόμενη έξοδο της Ιταλίας απο το ευρώ και όχι μόνο, οι Φιρφιρίκοι των ΜΜΕ της νεο-γερμανικής κατοχής, δημοσιογραφούντες, αμόρφωτες τηλεπερσόνες και όλο το κακό συναπάντημα, διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους γιατί το ευρώ καταρέει και έρχεται η "επάρατη" δραχμή". Οι αργυρώνητοι αυτοί Ευρωραγιάδες σπεύδουν ασμένως να αποδείξουν στα αφεντικά ότι, είναι άξιοι του μισθού τους. Ότι καλώς ενθυλακώνουν τα συνήθως
αφορολόγητα αργύρια της προδοσίας που τους παρέχονται για να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας πως αν μεταβούμε στη δραχμή, θα επέλθει η απόλυτη καταστροφή, κάτι χειρότερο και από την ίδια την κόλαση. Ενώ τώρα, οκτώ ολόκληρα χρόνια ζούμε στον "παράδεισο" όπως είναι γνωστό! Και αν δε ζούμε στον παράδεισο ακριβώς, ο παράδεισος είναι στη γωνία, έρχεται αγκαλιά με την ανάπτυξη οσονούπω. 


Αλλά ας αφήσουμε τα αστεία. Την ίδια ώρα που βιώνουμε στην πραγματικότητα μια κόλαση που ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ζήσει με τη δραχμή την οποία εξορκίζουν Γενίτσαροι, Ραγιάδες, Ψεκασμένοι, Αδιάβαστοι, Ανόητοι κ.ο.κ.,  230 από τις 250 περίπου συνολικά χώρες που υπάρχουν στον κόσμο,έχουν το δικό τους νόμισμα. Και με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπου δηλ. υπάρχουν εμφύλιοι πόλεμοι, οι χώρες αυτές με το δικό τους νόμισμα, αναπτύσσονται με πολύ καλύτερους ρυθμούς από αυτούς της εδώ Ευρω-Ψωροκώσταινας που συνεχώς κατρακυλά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: