29 Οκτ 2016

Η "Αραβική άνοιξη" της φρίκης του ISIS κόβει λαιμούς παιδιών,ενώ άλλα τα συνθλίβει σε μηχανές ζυμ'ώματος. Να τους χαίρεσαι κυρία Κλίντον


Η παγκόσμια δυτική προπαγάνδα με μεγενθυμένη αναπαραγωγή στο εγχώριο προτεκτοράτο της, οργιάζει αναπαράγοντας πληθωρικά στημένες φωτογραφίες παιδιών στη Συρία, καθισμένα σε καρέκλα και σκεπασμένα με σκόνη. Αντίθετα,  οι τρομακτικές φρικαλεότητες του ISIS που εξέθρεψε η Αμερικανόπληκτη "Αραβική άνοιξη" της κυρίας Κλίντον και ΣΙΑ, αποκρύπτονται επιμελώς ή
βρίσκονται στη σκιά της κατευθυνόμενης δημοσιότητας. Ακόμαι και τώρα που έχει αρχίσει η εκδίωξη των ακραίων αλοπαρμένων Σουνιτών από τη Μοσούλη και σχεδιάζεται η ανακατάληψη της ντε φάκτο πρωτεύουσας του Ισλαμικού Κράτους, της Ράκα, οι τζιχαντιστές εντείνουν τον πόλεμο εναντίον των «απίστων», με ανομολόγητες φρικαλεότητες!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Αλίς Ασάφ, μιας χριστιανής από τη Συρία που κατάφερε να δραπετεύσει, ο 18χρονος γιος της βασανίστηκε και πυροβολήθηκε θανάσιμα από τους τζιχαντιστές, επειδή δεν θέλησε να αλλάξει το χριστιανικό όνομά του. Ωστόσο, όπως εξηγεί η Ασάφ, ο γιος της υπέφερε ελάχιστα σε σχέση με άλλους χριστιανούς στα χέρια των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. 

Μιλώντας στη ΜΚΟ Roads of Success που ασχολείται με τα δικαιώματα των γυναικών και των χριστιανών στη Μέση Ανατολή, η Ασάφ αποκάλυψε ότι οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στο χωριό όπου ζούσε για να εξοντώσουν όλους τους χριστιανούς, καθώς η περιοχή είχε μια μεγάλη χριστιανική κοινότητα. Πήγαν στον τοπικό φούρνο και άρπαξαν έξι άντρες που εργάζονταν εκεί, τους οποίους έκαψαν στους τεράστιους φούρνους.
Αυτό όμως δεν καταλάγιασε τη δολοφονική μανία τους. Έτσι άρπαξαν 250 μικρά παιδιά, τα οποία «ζύμωσαν» στις γιγάντιες μηχανές ζυμώματος του φούρνου! Στη συνέχεια μάζεψαν κι άλλα μικρά παιδιά, τα οποία άρχισαν να πετούν από τις σκεπές και τα μπαλκόνια των σπιτιών ή τους έκοβαν το λαιμό σαν σφακτάρια. Σύμφωνα με την Ασάφ, οι τζιχαντιστές στην αρχή ήθελαν να σκοτώσουν μόνο τους χριστιανούς, στην πορεία ωστόσο άρχισαν να σκοτώνουν όσους θεωρούσαν ότι μπορεί να έχουν σχέση με τον εχθρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μοσούλη διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χριστιανικούς πληθυσμούς στην ευρύτερη περιοχή.
Να τη χαίρεστε την "Αραβική άνοιξή" σας κυρία Κλίντον και ΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: