21 Σεπ 2016

Αποκάλυμψη βόμβα : Τα Wikileaks επιβεβαιώνουν πως η Χίλαρι Κλίντον πούλησε όπλα στον ISIS για την ανατροπή του Άσαντ


Άλλη μια βόμβα έριξε ο ιδρυτής των Wikileaks Julian Assange  αποκαλύπτοντας ότι, έχει ισχυρές αποδείξεις για την εμπλοκή της Χίλαρυ Κλίντον σε πωλήσεις όπλων στην Αλ Καϊντα και το Ισλαμικό Κράτος, όταν η τελευταία ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ο  Assange ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητεία του
Ομπάμα, η τότε υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ενέκρινε την αποστολή αμερικανικής κατασκευής όπλων στο Κατάρ, μια χώρα συνδεδεμένη με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, σε μια συντονισμένη προσπάθεια για την ανατροπή του Καντάφι στη Συρία και του Άσαντ στη Συρία.

Η Χίλαρυ Κλίντον είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση των λεγόμενων «Φίλων της Συρίας» (γνωστός και ως Αλ Κάιντα / ISIS) που συνεργαζόταν με τη CIA για την αλλαγή του καθεστώτος στη Συρία.τόνισε ο Assange. 

Στις αρχές του 2013 μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βεγγάζη, η Χίλαρι Κλίντον έχει ενόρκως αρνηθεί ότι γνώριζε για τις αποστολές όπλων κατά τη διάρκεια της δημόσιας μαρτυρία.

Όμως, όπως ανέφερε σε συνέντευξη με το Democracy Now, ο Julian Assange, υπάρχουν 1.700 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχονται στη μνήμη cache της Χίλαρυ που αποδεικνύουν την άμεση εμπλοκή της στη Λιβύη στη Συρία, όπως και για τις σχέσεις της με την Αλ Κάιντα και τον ISIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: