7 Σεπ 2016

Η Οδός Δραχμής ξανά στις επάλξεις

Ύστερα μια μικρή Αυγουστιάτικη διακοπή, η Οδός Δραχμής επανέρχεται ξανά στις επάλξεις του αγώνα ενάντια στην ευρωκατοχή, με αναρτήσεις που θα πυκνώσουν σταδιακά στο επόμενο διάστημα και με προοπτική να επανέλθουν και να αυξηθούν οι αναγνώστες μας σε επίπεδα των δεκάδων χιλιάδων καθημερινά όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν. Για το σκοπό αυτό, ζητάμε από τους φίλους μας να διαδίδουν και να αναπαράγουν τις αναρτήσεις της σελίδας μας στο facebook, twitter και όπου αλλού. Υπενθυμίζουμε ότι το blog μας, χωρίς κανένα απολύτως πόρο και βοήθεια,  υποστηρίζεται από μη επαγγελματίες που πιστεύουν και προωθούν ασυμβίβαστα αρχές και αξίες και προτείνουν ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις για  την έξοδο της χώρας μας από την σύγχρονη τραγωδία  που βιώνουμε και διαρκεί οκτώ χρόνια τώρα. Με τον επερχόμενο βαρύ και τραγικό
μνημονιακό χειμώνα, είναι καιρός να καταλάβουν όλοι,λαός, μισθωτοί, συνταξιούχοι,αγρότες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, φοιτητές, άνεργοι ότι, η χώρα βυθίζεται συνεχώς,καταστρέφεται και ξεπουλιέται για ένα βασικό λόγο. Γιατί βρίσκεται σε καθεστώς αμείλικτης οικονομικής κατοχής, όπου οι αδίστακτοι ξένοι κατακτητές που ελέγχουν τον κουμπαρά του νομίσματος το ευρώ, παραγγέλλουν τη μουσική και οι εδώ εντολοδόχοι τους χορεύουν πεντοζάλι και εκτελούν δουλοφρώνως όλες τις ληστρικές και καταστροφικές εντολές τους. Και ο λαός υποφέρει χωρίς καμιά ελπίδα για το αύριο, όσο το ίδιο κατοχικό σύστημα παραμένει εδώ παρών. 

Γι΄αυτό και είναι καιρός πια να γίνει επιτέλους κατανοητό ότι, πρέπει να σπάσουμε την αλυσίδα της ευρωφυλακής, της ΕΕ  και των διεθνών τραπεζο-αρπακτικών που είναι περασμένη στο λαιμό του ελληνικού λαού. Και να χτίσουμε μια Ελλάδα της προκοπής, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας που να ανήκει στους Έλληνες και μόνο στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: