21 Ιουλ 2016

Βίος και πολιτεία του Τζον Πόλσον, του Γύπα με κουστούμι

Paulson vultureΟ μεγαλο- Γύπας Τζών Πόλσον που κατέλαβε με τη βοήθεια του Στουρνάρα και την υποστήριξη των κατοχικών δυνάμεων  της ευρωζώνης την Τράπεζα Πειραιώς, ειδικεύεται στις αρπαγές επιχειρήσεων και κατοικιών που είναι ενυπόθηκες σε τράπεζες.Αυτός είναι φυσικά και ο λόγος που υφάρπασε ποσοστό 9% της Πειραιώς.Μαζί  με αυτό που συγκέντρωσε δικοί του άνθρωποι, φτάνει το 20%, γεγονός που είναι αρκετό για να ελέγξει τη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας όπου υπάγεται το 35% περίπου των επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων.Η υφαρπαγή της διοίκησης της τράπεζας έγινε με γκαγκστερικό τρόπο στο 1/1000 της αξίας της και με δεδομένο ότι δεν επιτρεπόταν σε Έλληνες να συμμετέχουν στην τελευταία ανακεφαλαιοποίηση.

Ο Πόλσον και η συμμορία του, φυσικά δε χτίζουν επιχειρήσεις αλλά τις γκρεμίζουν, τις διαλύουν και πουλούν ότι απομένει. Και εκτός από επιχειρήσεις,κλέβουν ενυπόθηκα σπίτια στο 1/20 της αξίας τους. Αυτό είναι και το εγκληματικό έργο που θα δούμε να εξελίσσεται σύντομα με τις ευλογίες Στουρνάρα και ΠΦΑ. 

paulson cds

Ο Πόλσον έχει μεγάλη συμμετοχή στην παγκόσμια κρίση του 2008, όταν τότε σορτάρισε στεγαστικά δάνεια στις ΗΠΑ, κάτι που λειτούργησε ως φυτίλι στη φωτιά της παγκόσμιας κατάρευσης. Παρόμοιες κερδοσκοπικές κομπίνες έχει κάνει στο Πουέρτο Ρίκο και αλλού και ειδικότερα στην Ελλάδα, όπου απο το 2012 έχει κάνει την εμφάνισή του σορτάροντας ελληνικά ομόλογα. 

Αυτός ο αρχισυμμορίτης του καζινινο- καπιταλισμού, ο Αλ Καπόνε των σαλονιών, αντί να βρίσκεται φυλακή, αναγορεύεται σε πραγματικό αφανή κυβερνώντα παράγοντα της χώρας μας , δόξα να έχει το πάση θυσία στο ευρώ και η φοβερή και τρομερή ΠΦΑ.

Εκέινο που μας κάνει φοβερή εντύπωση είναι το γεγονός ότι, τα καθυποταγμένα κεντρικά ΜΜΕ που τάϊζε μέχρι σκασμού μέχρι πρόσφατα η Τράπεζα Πειραιώς, σιωπούν για το έγκλημα,μπαίνοντας στην ουρά ως φτηνοί επαίτες για να γευτούν την εύνοια σε τριάκοντα αργύρια του νέου αφεντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: