12 Ιουλ 2016

Τι συμβαίνει στη Βρετανία: Ο Μπλερ πάει για φυλακή...


Angela Eagle, μια αποτυχημένη βητα διαλογής υπουργός του Μπλέρ, αναλαμβάνει να αποκαθηλώσει τον Πρόεδρο του Εργατικου κόμματος Αγγλίας, Κορμπιν, πριν ο Κορμπιν βαλει τον Μπλέρ, τον εγκληματια πολέμου, φυλακη με αποφαση του κοινοβουλίου. Η Angela Eagle θα τον αποκαθηλώσει μεσα απο την κοινοβουλευτικη ομάδα που ελεγχει ο Μπλέρ, και απαγορεύοντας τη συμμετοχή των μελών του Εργατικόυ κομματος στις εκλογες για πρόεδρο, με κανονικο πραξικόπημα!
Αν καταδικαστεί ο Μπλέρ, παίζονται τα συμφέροντα των εταιριών πολέμου και Μεγαλοτραπεζιτών στη Βρετανία και αλλού. Η Angela Eagle ηταν επικεφαλης της ομαδας που υποστηριξε τον πολεμο στο Ιρακ, ο Κορμπιν ηταν κατα του πολέμου εξ αρχης. Ειναι πολλά τα λεφτα Αρη!
Μεγάλη η προσπάθεια του κατεστημένου να ελέγξει το πολιτικό σκηνικό στην Αγγλία αυτη τη στιγμή. Στο εργατικό κόμμα ο εγκληματίας πολέμου Τονι Μπλερ, προσπαθεί να εκδιώξει τον Κόρμπιν για να ξαναεγκαταστήσει τους ανθρώπους των πολεμικων βιομηχανιών και μεγαλοτραπεζιτών. Στο Συντηρητικό κόμμα η Ανδρεα Λιντσον κατηγορείται σήμερα όχι για τις θέσεις της, αλλα επειδή ειναι ...μητέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: