21 Ιουν 2016

Κλείστε το τηλεκοντρόλ στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των προδοτών

Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο «κράτος εν κράτη» στην Ελλάδα είναι τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Από την δεκαετία του ενενήντα έχουν υφαρπάσει πραξικοπηματικά την πραγματική εξουσία και από τότε την ασκούν δικτατορικά για να στήσουν ένα διεφθαρμένο, προδοτικό, ευρωδουλικό μνημονικαό, κατοχικό πολιτικό σύστημα. Οι πολιτικοί είναι υποπόδιά τους,άθυρμα στις βουλές και τις βολές τους. Αρωστημένοι για εξουσία και χρήμα οι ιδιοκτήτες τους, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο παρά για περισσότερο χρήμα και εξουσία. Διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι από πάνω ως κάτω , αξιοποιούν διανοούμενες καλοπληρωμένες πόρνες-τηλεπερσόνες που
εκτελούν πειθήνια της εντολές των αφεντικών. Ναιναίκοι, Φιρφιρίκοι, Κουίσλιγκ, Γενίτσαροι, συνωστίζονται στα πόδια των αφεντικών για να εισπράξουν τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας και όχι μόνο. Οι καναλάρχες με χρέη τερατώδη, έχουν για Ευαγγέλιο το Γκρεμπελικό  "πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει".
Ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι, αυτά τα κεντρικά τηλεπτικά κανάλια είναι ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός και δυνάστης του. Και να κλείσει το τηλεκοντρόλ στα μούτρα τους. Και να φτύνει στα μούτρα τις  φραγκάτες τηλεπερσόνες όπου τις συνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: