29 Μαΐ 2016

Πιάνουν δουλειά οι Γύπες στις Ελληνικές Τράπεζες

Τα δύο νέα στελέχη που διορίστηκαν τις τελευταίες ημέρες απο τους δανειστές στο ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας είναι ειδικευμένοι στη διάλυση εταιρειών και τραπεζών.Ο διορισμός τους, μαζύ με άλλους παρόμοιους που έπονται, αναδεικνύουν την κρυφή ατζέντα που υπάχει για το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι είναι : 
1.Kurt Geiger: Πρόεδρος της Ελβετικής Alpha Associates AG, Private Equity, εταιρία με δραστηριότητα στην Ανατολική Ευρώπη,ειδικευση στη διάλυση εταιριών.
2. Mike Aynsley:Ανθρωπος για να κλείνει Τράπεζες, (πρόεδρος 2009-2013 της Irish Bank Resolution Corporation (πρωην Anglo Irish Bank και Irish Nationwide Building Society) με σκοπό την αναδιαρθρωση και ΚΛΕΙΣΙΜΟ της.
Πολύ σύντομα πιάνουν δουλειά οι εντεταλμένοι αυτοί κύριοι-που εκπροσωπούν τους Γύπες των διεθνών fund οι οποίοι έχουν αγοράσει τις Ελληνικές Τράπεζες έναντι πινακίου φακής..Και φυσικά από τώρα και στο εξής, θα κάνουν το δικό τους θεάρεστο κουμάντο, με προφανή προοπτική την πλήρη διάλυση του Ελληνικού Τραπεζικού συστήματος, την πώληση των θυγατρικών και την εξαγωγή στο εξωτερικό μυθικών κερδών, όπως ακριβώς επιτάσσει ο σύγχρονος καζινο-καπιταλισμός στον οποίο έχει προσχωρήσει χωρίς τσίπα ο Τσίπρας και η ΠΦΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: