29 Μαΐ 2016

Περί Άννας Βαγενά και Φίλη


Ευριπίδης Μπίλλης

Απίστευτη δήλωση από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων;Ορισμένες παρατηρήσεις για την «περισπούδαστη» και «πατριωτική» δήλωση της τέως Πασόκας και νυν Συριζαίας Άννας Βαγενά.· Πρόκειται για θεωρούμενο άνθρωπο των γραμμάτων και τις τέχνης.· Κάποιος να πει στην κυρία αυτήν ότι, επειδή διέταξαν τα νεοταξικά φασιστοειδή τον Τσακαλώτο και επειδή αντέξαμε 400 Οθωμανικής σκλαβιάς (η παρούσα είναι ίσως χειρότερη και επιστημονική).

· Για να τους κάνει το χατίρι δεν πρέπει να σκλαβωθούμε 100 ΧΡΌΝΙΑ στους νεοναζί φασίστες της.· Κάποιος επίσης να εξηγήσει στη θολοκουλτούρα αυτή, το γιατί αντέξαμε 400 Οθωμανικής σκλαβιάς.· Κάποιος να της πει ότι ο λόγος που αντέξαμε ήταν το ότι ήμασταν Έθνος και Γένος.

· Και ότι μας κράτησε και αντέξαμε, πρώτα η Ορθόδοξη Πίστη (δεν έχει σημασία κυρία μου αν εσύ ή άλλος σύντροφος σου πιστεύετε ή όχι) του Ελληνικού μας Γένους.
· Και επιπλέον να πληροφορήσει κάποιος αυτό το άσχετο υποκείμενο που το παίζει και πνευματικός άνθρωπος,

· Ότι επιπλέον μας κράτησε και αντέξαμε και η Ελληνική μας γλώσσα.· Και κάποιος να πληροφορήσει την «αριστερή» αυτή ότι σήμερα και η Θρησκεία του Γένους και η γλώσσα και ο πολιτισμός του κτυπιούνται αλύπητα · Ώστε να μην αντέξουμε, όχι 99, αλλά πολύ λιγότερα χρόνια.

· Και ότι σήμερα βάλλεται ο Ελληνισμός από τους φίλους της ανθέλληνες εθνομηδενιστές «συντρόφους» της, Φίλη, Λιάκο και Σία. Επίσης η άλλη Σία, η συντρόφισσα της νεοταξικά Τασία φρόντισε να γίνουμε και με τους λαθραίους της,
· Από χώρα, χώρος.

· Και η κουλτούρα Βαγενά, για να τους βοηθήσει στο ανθελληνικό και συνεπώς προδοτικό του Ελληνισμού έργο τους, μας λέει τις βλακείες της για εξυπνάδες ή όπως αλλιώς χαρακτηριστικότερα τι ονομάζει ο λαός μας.

· Και τις λέει, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνον για να δικαιολογηθεί στους πελάτες του θεάτρου της, ότι δεν τρέχει τίποτε.· Που γιατί φοβόταν τους πελάτες της, την άλλη φορά έκανε ότι έκανε δήθεν ηρωικά γιατί ήξερε τότε ότι καΙ ΠΑΣΟΚ τέλος

Press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: