4 Μαρ 2016

Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί σίγουρα ο Αλλάχ θα το βάλει

Όπως μας πληροφόρησαν τις τελευταίες ημέρες οι υπουργοί της κυβέρνησης, προεξέχοντος του Γιάννη Μουζάλα, οι πρόσφυγες και μετανάστες που είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα αυτή την ώρα είναι 31 χιλιάδες. Εκτιμούν δε ότι σύντομα θα φτάσουν τις 150 χιλιάδες και τόσες αντέχει η χώρα μας. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι αν και γνώριζαν για τις ροές των ξένων και είχαν κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν είχαν προετοιμαστεί να δεχθούν ούτε τις 31 χιλιάδες. Πώς θα καταφέρουν να ελέγχουν πέντε φορές περισσότερους;

Εδώ γίνεται χαμός στην Ειδομένη, στα νησιά, στην πλατεία Βικτωρίας, στο Ελληνικό και αυτοί πιστεύουν ότι θα ελέγξουν ένα κύμα 150.000 πεινασμένων, φτωχών και εξαγριωμένων μουσουλμάνων;
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που όλοι φοβόμαστε γίνεται πραγματικότητα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο hot spot το οποίο δεν θα είναι για λίγες μέρες, αλλά για χρόνια. Οι υπουργάρες μας λένε ότι καλό είναι να συνηθίσουμε τα κλειστά σύνορα γιατί δεν πρόκειται να ανοίξουν. Την ίδια στιγμή οι «μικροί» της ΕΕ έχουν επαναστατήσει και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις εντολές της Κομισιόν. Και αντί να πάρουν μέτρα εναντίον τους οι Βρυξέλλες κάνουν ότι δεν ακούνε.
Ποια η στάση του μεγάλου ηγέτη μας Αλεξίου Τσίπρα; Λέει ότι δεν θα βάλει βέτο συνολικά (ευτυχώς που το κατάλαβε) αλλά θα μπορούσε να το κάνει σε επιμέρους θέματα που αφορούν π.χ. χρηματοδότηση των χωρών που κλείνουν τα σύνορά τους. Τόσο έξυπνη διπλωματία δηλαδή. Έχει τρομερούς συμβούλους που του λένε ότι θα μπορούσε να βάζει βέτο όποτε γουστάρει; Κι αν π.χ. γινόταν μια σύνοδος για ελληνικά θέματα, όπως τις επιδοτήσεις στους αγρότες και η Σλοβακία έβαζε βέτο για εκδίκηση τι θα έτρωγαν οι αγρότες; Αέρα; Μάλλον αέρα σαν την πολιτική του τζάμπα μάγκα που ασκεί ο Τσίπρας.
Πάμε στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Θα μαζευτούν, θα πιουν τα καφεδάκια τους, θα φάνε τα καναπεδάκια τους, θα ακούσουν τον μεγάλο αρχηγό (τον Λεβέντη εννοούμε) και θα φύγουν επιβεβαιώνοντας ότι διαφωνούν και στα εθνικά θέματα. Α, μην ξεχάσουμε και τον Πανούλη που θα καταγγείλει τα μεγάλα συμφέροντα, τη διαπλοκή, τους Αρειανούς, τις λίστες Λαγκάρντ.
Και πώς να μη διαφωνήσεις με μια κυβέρνηση που έχει επιτελέσει μια μεγάλη ατιμία σε βάρος του ελληνικού λαού. Όλα δείχνουν ότι έχει προχωρήσει σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και κρυφές συμφωνίες συμψηφισμού. Παρέδωσε την Ελλάδα για να γίνει ένα απέραντο στρατόπεδο 150 χιλιάδων μουσουλμάνων που θα μείνουν χρόνια στην χώρα και που πιθανότατα να γίνουν περισσότεροι. Και πήρε μια καλύτερη αξιολόγηση της οικονομίας, λιγότερα μέτρα τα επόμενα χρόνια. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για εθνική προδοσία που δεν έχει προηγούμενο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει στο ίδιο ζύγι τα μνημόνια με μια πιθανή εθνική απειλή. Η κυβέρνηση ποντάρει στο ότι οι Έλληνες καίγονται για την τσέπη τους και θα ξεχάσουν τους πρόσφυγες. Θα τους αφομοιώσουν, θα βοηθήσουν στο... δημογραφικό, ο Φίλης θα τους βρει σχολεία να πάνε και ο Πολάκης νοσοκομεία να νοσηλευτούν. Θα μοιραστούν σε όλη την επαρχία, όπως έκαναν οι Αλβανοί πριν από 30 χρόνια και... ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εν τω μεταξύ πιστεύουν ότι θα σταματήσουν οι προσφυγικές ροές και σιγά – σιγά θα λυθεί το πρόβλημα... μετά από 2-3 χρόνια.
Αυτή είναι η εθνική, πατριωτική πολιτική του Τσίπρα; Θυσιάζει για 30 αργύρια την κοινωνική συνοχή της χώρας; Θα συμφωνήσει να γλιτώσουν οι άλλες χώρες και να χαντακωθεί η Ελλάδα; Και τι σκέπτονται να κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα;
Φαίνεται ότι έρχονται μαύρες ημέρες και κάποιοι δεν ζυγιάζουν καλά την μεγάλη καταστροφή.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί σίγουρα ο Αλλάχ θα το βάλει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιερείς πήγαν να ανοίξουν τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην πόλη βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα: ΔΕΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΑΡΝΙΩΝ κείτονταν μες τα αίματα, στα σκαλοπάτια της Εκκλησίας!
ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ??????
Η'ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ???