15 Νοε 2015

Η νέα τάξη και τα γεγονότα του Παρισιού


Του Ευριπίδη Μπίλη
Οι γνωστοί παρ ημίν αλλά και σε όλην την ΕΕ από το 1996, πολιτικοί, πράκτορες της νέας τάξης και προδότες των λαών τους, διατάχθηκαν να κάνουν όλη την Ευρώπη ανθρώπινη σαλάτα. Τις ΗΠΑ της ΕΕ.Προδοτικά, εν κρυπτώ και χωρίς την έγκριση των λαών τους.Και οι Ευρωπαϊκές χώρες έγιναν χωρίς φρούρηση των συνόρων τους, ξέφραγο αμπέλι.

Με όχι μεθοδευμένη ελεγχόμενη μετανάστευση που θα είχε σχέση με τις ανάγκες της κάθε χώρας.Τους διέφυγαν όμως δύο απλά πράγματα.Πρώτον ότι οι ΗΠΑ έχουν θαλάσσια σύνορα καιαποκλειόταν εκεί, ως παρ ημίν στην Ευρώπη, η εισβολήτης μισής Ασίας εκεί.Και δεύτερον, ότι εκεί οι μετανάστες πήγαιναν για ναενταχθούν στην κοινωνία και να γίνουν υπερήφανοιΑμερικάνοι. Ενώ εδώ, πολλοί έρχονται με σκοπό να αλώσουν την Ευρώπη.
Και όσοι είναι φιλήσυχοι υφίστανται την τζιχαντιστική θρησκευτική προπαγάνδα μίσους εναντίον των Χριστιανών. Και με θρησκευτικό μίσος μεταμορφώνονται βαθμιαία πολλοί από αυτούς.Σε άσπονδους εχθρούς των Ευρωπαϊκών λαών. Ιδίως μετά, αφού «ενταχθούν» στην κοινωνία.
Υπενθυμίζω ότι για χρόνια έφταναν σε μας 30.000 λαθρομετανάστες τον μήνα (κυρίως από τον Έβρο). Που κρύβουν σήμερα απόν τον λαό, πόσοι είναι. Αν το γνωρίζουν.Με τότε διαφήμιση του προδότη Σημίτη (λαθρομεταναστευτικό, ΙΜΙΑ, Μαδρίτη, ευρώ με ισοτιμία 340 δραχμές αντί 200 δραχμές ανά ευρώ, παράδοση Οτσαλάν, Ανάν κτλ) σε ασιατικές χώρες, «έλα Χασάν να δουλέψεις στηνΕλλάδα» κτλ.
Και με την Συλβάνα Ράπτη του Βενιζέλου, να τουςευχαριστεί που διάλεξαν την Ελλάδα. Και με τις«αντιρατσιστικές» ανθελληνικές οργανώσεις ναξεφυτρώνουν, με τα εξ ΕΕ άφθονα ευρά, σαν μανιτάρια.Με τα εκατομμύρια δηλαδή ευρώ της ΕΕ να ρέουν, σεΕΛΙΑΜΕΠ και σε όλον τον συρφετό των«αντιρατσιστικών» και άλλων ΜΗΚΥΟ (ΚΕΜΟ, Αντιγόνες και άπειρες άλλες αντεθνικές οργανώσεις). 
Και με τα διάφορα MEGA, να βρίζουν επί χρόνιανυχθημερόν τους Έλληνες, ως ρατσιστές , εθνικιστές κτλ. Και με τον από τους κύριους «πατριώτες» νεοταξικούς,Πάγκαλο, να σχεδιάζει στο MEGA σήμερα, ηλιθίως καιπομπωδώς ως συνήθως, την «οργάνωση των μυστικών και άλλων υπηρεσιών πληροφοριών», ως ηλίθια λύση του εγκλήματος τους.
Και με τον Ιορδάνη του MEGA, να ακούει τον πολλαπλώς προδότη του Ελληνισμού Πάγκαλο (Ανάν, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,με πλήρη θαυμασμού «ανοικτό στόμα».
f

Δεν υπάρχουν σχόλια: