10 Νοε 2015

Ευθύνη, υπευθυνότητα, ενότητα,συντεταγμένος αγώνας και όχι στην παραπληροφόρηρηση από τα ΜΜΕ


Του Σταύρου Τσιχλάκη
Όπως εξελίσσονται τα πράγματα στον τόπο μας η μόνη ελπίδα μας είναι η ένωση και αξιοποίηση των δυνάμεων που διαθέτει κάθε ένας μας , για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε με αξιοπρέπεια. Θα πρέπει να οργανωθούμε σε κάθε ομάδα κοινωνικής δράσης και να μη συνεχίζουμε να παίζουμε άλλο το παιχνίδι αυτών που μας οδήγησαν εδώ, οι οποίοι δαιμονοποίησαν έντεχνα κάθε μορφής συλλογικών προσπαθειών,με τη δημιουργία και το πατρωνάρισμα άχρηστων και εξαρτημένων κομματικών συνδικαλιστών φερέφωνών τους.

Δεν είναι όλοι οι μπροστάρηδες ψεύτες και παλιάνθρωποι ,υπάρχουν έντιμοι αγωνιστές που ενδιαφέρονται πράγματι για το κοινό και όχι το προσωπικό τους συμφέρον . Υποχρέωσή μας είναι να τους ακούσουμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν τους και αν δεν υπάρχει τίποτε το επιλήψιμο να τους εμπιστευτούμε και να τους ακολουθήσουμε ,για το καλό μας ,το καλό των παιδιών μας και το καλό του τόπου. Επιβάλλεται να αφήσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας και να βγούμε στους δρόμους ,για να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε .
Μόνο εμείς μπορούμε να μην επιτρέψουμε ,όπως κάναμε μέχρι σήμερα ,να αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς , με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση. Εάν συνεχίσουμε να αδιαφορούμε ,να καταπίνουμε αμάσητα ότι έντεχνα μας σερβίρουν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης ,να κάνουμε κριτική για την κριτική και να μην ευαισθητοποιηθούμε,ενεργοποιηθούμε και αγωνιστούμε συντεταγμένοι με σχέδιο ,δε θα δικαιούμαστε πλέον να ελπίζουμε σε τίποτα .Τώρα είναι η ύστατη ώρα ανάληψης της ευθύνης από όλους μας. Αργότερα όταν δε θα έχουμε σπίτια και θα κοιμόμαστε στους δρόμους ,τα παιδιά μας για να βρουν δουλειά θα πρέπει να γίνουν μετανάστες ,τότε λαός εξουθενωμένος είναι λαός νικημένος ,λαός τελειωμένος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: