26 Νοε 2015

Η κατάριψη του Ρώσικου αεροπλάνου απο τους Τούρκους και το θράσος του νεο-Σουλτανισμού


Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Το πρωτοφανές περιστατικό της κατάρριψης του ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου από τους Τούρκους δεν έχει αντίστοιχο ιστορικό προηγούμενο, όχι μόνο ως γεγονός τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά και όσον αφορά το τεράστιο θράσος που επιδεικνύει ο νεο Σουλτανισμός στη γείτονα χώρα. Καβάλησαν υψηλόν κάλαμο οι γείτονες και θα δυσκολευτούν  να ξεκαβαλικέψουν. Αμφιλεγόμενο είναι φυσικά αν το περιστατικό συνέβη στο εναέριο χώρο της Τουρκίας,αφού το αεροπλάνο και οι πιλότοι κατέπεσαν, αν δεν κάνουμε λάθος, στο έδαφος της Συρίας.


Με τα βίντεο που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο που δεν τα έδειξε η κατοχική ελληνική τηλεόραση, αποκαλύπτεται  η  άναδρη βαρβαρότητα της εν ψυχρώ δολοφονίας των πιλότων όταν έπεφταν με  αλεξίπτωτο και της ανατριχιαστικής σκύλεψης των πτωμάτων τους. Γι’ αυτό το πρωτοφανές βάναυσο  περιστατικό δε βρήκαν λέξη να πουν, όχι ο μόνο οι νεο-Σουλτάνοι της Τουρκίας αλλά και κανένας από τους πολυ-ευαίσθητους «ανθρωπιστές» ηγέτες ή τους δημοσιολογούντες της δύσης. Για να μην αναφερθούμε στους δικούς μας φυσικά.

Τα πολεμικά αεροπλάνα της Τουρκίας σχεδόν καθημερινά παραβιάζουν αμέτρητες φορές σε βάθος τον ελληνικό εναέριο χώρο και τίποτα δε συμβαίνει, εκτός από εικονικές αερομαχίες με τους ηρωϊκούς μας πιλότους. Ο δικός τους εναέριος χώρος έστω και οριακά στα σύνορα, είναι τόσο ιερός που δεν ανέχονται ούτε μύγα στο σπαθί τους. Το λάθος τους είναι ότι απέναντί  τώρα δεν έχουν τους προσκυνημένους νεο-Έλληνες αλλά τον Βλαδίμηρο Πούτιν. Ο Αλάχ να τους βοηθήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: