24 Οκτ 2015

Σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω !


Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Πέντε κυρίως γεγονότα με προβλημάτισαν αρνητικά αυτή την εβδομάδα: Πρώτον, το έντονο επεισόδιο με τους αυταρχικούς – φασιστικούς … γ ρ α φ ε ι ο κ ρ ά τ ε ς.. μιας Υπηρεσίας Δόμησης (πρώην Πολεοδομία) για προσωπικό επαγγελματικό θέμα μου. Δεύτερον, η.. μ η.. κ α θ ο λ ι κ ή.. σ υ μ μ ε τ ο χ ή.. δοκιμαζόμενων πολιτών στη …δ ι α δ ή λ ω σ η / π ο ρ ε ί α.. της Πέμπτης για το ασφαλιστικό.Τρίτον, η… μ α ζ ι κ ή ..α δ ι α φ ο ρ ί α συναδέλφων να παρευρεθούν στη συνάντηση με τον κ. Ρ ω μ α ν ι ά, για την ανάληψη πρωτοβουλιών προς απόκρουση των “α ν τ ι α σ φ α λ ι σ τ ι κ ώ ν” μνημονιακών νομοθετημάτων και τη διαχρονική κατασπατάληση των αποθεματικών σε βάρος όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Τέταρτον η τηλεφωνική συζήτηση που είχα με συγγενή μου που αυτοαποκαλείται “Έλληνας” και ζει στην Αμερική, ο οποίος επέμενε στη συνέχιση-ολοκλήρωση του “μ ν η μ ο ν ί ω ν” της τρόικας, για το “καλό” της χώρας...

Πέμπτο, η αντιπαράθεσή μου με υψηλόβαθμο αρμόδιο τοπικό διοικητικό όργανο για την -κατ εμένα- υποκριτική “ανθρωπιστική” φιλοξενία, η οποία κυρίως είναι επιβλαβής για τους ίδιους τους λαθρομετανάστες-μετανάστες-πρόσφυγες (η προπαγάνδα της ν.τ.π. “παίζει” παραπλανητικά ανέκαθεν με τις λέξεις για ευνόητους λόγους).
Από τα παραπάνω επιβεβαιώνεται, ό,τι πολλοί εξ ημών έχουμε και στο παρελθόν διαπιστώσει:
Ότι η συντεχνία των …μ α ν δ α ρ ί ν ω ν.. δ η μ ο σ ί ω ν.. υ π α λ λ ή λ ω ν –με την κάλυψη της τρόικας και της πολιτικής νομενκλατούρας- δεν άλλαξε στο παραμικρό τη φασιστική συμπεριφορά της απέναντι στον πολίτη. Στην πραγματικότητα, οι πολιτικές ηγεσίες και οι νεοαποικιοκράτες δεν ενδιαφέρονται για την εξυγίανση της δημόσιας διοίκησης και την ανάπτυξη της χώρας, τουναντίον κόπτονται για την άλωσή της.Η αντιαναπτυξιακή δημόσια διοίκηση συντελεί σ αυτή. 

Ότι, η κρίση που βιώνουμε σήμερα τραυματικά, είναι βαθιά διαχρονική, καθολική και αγκαλιάζει κυριάρχους και κυριαρχούμενους. Είναι μεγάλες οι ευθύνες της απέραντης μικροαστικής θάλασσας και της κρατικοδίαιτης ιντελιγκένσιας, που όχι μόνο δεν αντιστάθηκε, ούτε επιθυμεί να αντισταθεί, που όχι μόνο δεν παρήγαγε ένα πρότυπο εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από τη κρίση, αλλά τουναντίον συνέβαλλε στην ανάπτυξη και συντήρηση της μεγάλης αυτής τραγωδίας.
Ότι, ο “αγνός” λαός, δεν είναι, τόσο “αγνός” στο σύνολό του και κυρίως δεν είναι ενιαίος. Αποτελείται από τάξεις και στρώματα, περιλαμβάνει τμήματα ολόκληρα που είναι “φιλομνημονιακά” έως εθελόδουλα, όπως επί τουρκοκρατίας “Σφάξε με αγά μου να αγιάσω” ή με την ανήθικη πολιτική συμπεριφορά “Να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουμε εμείς” ή με την ηλίθια/κολάσιμη “Αδιαφορία” για τα κοινά.

Η Ελλάδα ουσιαστικά βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή και ιδιότυπη πολιτικοστρατιωτική ομηρία που επέβαλε το διεθνές νεοταξικό διευθυντήριο και εκτελούν οι κυβερνήσεις υποτέλειας, συνεπικορούμενες από έναν εσμό "δώσε και μένα μπάρμπα" πρόθυμων, από κόμματα της αντιπολίτευσης και τα ελάσσονα (ανοιχτά ή συγκαλυμμένα) μνημονιακά κόμματα, το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ, την πλειοψηφία της ακαδημαϊκής κοινότητας και όλων των κρατικοδίαιτων παρατρεχάμενων της διοίκησης, που αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό του κυρίαρχου συστημικού συγκροτήματος, υπό την συνειδητή ή συγκεχυμένη συνεργασία/αδιαφορία/ανοχή της πλειονότητας του λαού.
Απομένει λοιπόν, εμείς οι μειοψηφίες, που έχουμε συνειδητοποιήσει, ότι διαδραματίζεται μια καταλυτική εθνοκτονία - γενοκτονία του Ελληνισμού και μια σταδιακή και τυπική πλέον προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας, να συνεχίσουμε τον ανένδοτο και σθεναρό αγώνα, εναντίον των εξωτερικών εχθρών και των συνεργατών τους, οπλισμένοι με περισσότερη εμπειρία, με μεγαλύτερο πείσμα και με επιλεγμένους συντρόφους.
Με αυτά και αυτά πολύ καλημέρα σας και καλό σ/κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: