4 Σεπ 2015

Η Μαρία Ρεπούση στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες εθνομηδενιστικές διαπλοκές


Σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες, η Μαρία Ρεπούση συμφώνησε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον σε εκλέξιμη θέση. Προφανώς η εθνομηδενιστική απουσία της αξιότιμης αυτής κυρίας, ήταν περισσότερο από ορατή στην απάτριδα αριστερά και στα συνοδοιπορούντα κατοχικά, εξωνημένα κανάλια της διαπλοκής.Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με το προσωνυμία Λαϊκή Ενότητα, απέκοψε την όποια ελάσσονα συνεργασία του ακόμα και με την τελευταία  πατριωκεντρική συνιστώσα του, το ιστορικό κόμμα του ΔΗΚΚΙ. Υπενθυμίζεται ότι, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ως επικεφαλής της ΛΑΕ, επέλεξε ως πρώτη επίσκεψή του εκτός Αθήνας, να επισκεφτεί στη Μυτιλήνη τους εκεί λαθρομετανάστες, να συνομιλήσει μαζί τους και να ελέγξει αν διαβιούν αξιοπρεπώς !

Το έτερο κομματίδιο του χώρου το ΕΠΑΜ ακολουθεί το δικό του μοναχικό δρόμο, κατεβαίνοντας αυτόνομα στις εκλογές, εγκλωβισμένο και αυτό στις σεχταριστικές αντιλήψεις που ταλανίζουν πρόσωπα και φορείς που επιμένουν σε κλειστά προσωπικά πολιτικά μαγαζάκια.
Το ΔΗΚΚΙ σε συνεργασία με το πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα και άλλες πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις, οδεύουν στη συγκρότηση του πολλά αναμενόμενου Ενιαίου Αντιμνημονιακού Μετώπου μετά τις εκλογές.
Ύστερα από την εγκληματική αδυναμία των αντιμνημονιακών δυνάμεων να συμπτύξουν ένα ενιαίο αμτιμνημονιακό μέτωπο, ένα νέο ΕΑΜ., οι εκλογές εξπρές του κολοτούμπα Αλέξη,  είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν στη δημιουργία ενός καθαρά μνημονικού κυβερνητικού σχήματος με την έγκριση και καθοδήγηση του Βερολίνου. Ένα σχήμα που θα έχει βραχυπρόθεσμη διάρκεια επιβίωσης, αφού η επιτάχυνση της φτωχοποίησης της χώρας από την ευρωκατοχή, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε ανατρεπτικές και έκρυθμες καταστάσεις στο πολύ ορατό μέλλον.
Μέσα από την καταστροφή, θα ανασυρθούν οι πραγματικά αντιμνημονιακές δυνάμεις και θα συμπτύξουν το αναμενόμενο μέτωπο ενάντια στην ευρωκατοχή που θα εκφράζει το μεγαλειώδες όχι του δημοψηφίσματος και θα περιλαμβάνει δυνάμεις από την πατριωτική αριστερά μέχρι τη δημοκρατική δεξιά



Δεν υπάρχουν σχόλια: