30 Ιουν 2015

Η δαιμονοποίηση της δραχμής και το ασυμβίβαστο όχι την Κυριακή και μετά την Κυριακή


Πανικόβλητο το καθεστώς της ευρωβερολινέζικης κατοχής της χώρας για την επερχόμενη ήττα του στο δημοψήφισμα, έχει εξαπολύσει μια εξωφρενική καμπάνια δαιμονοποίησης της δραχμής, που αποτελεί την ελπιδοφόρα προέκταση του όχι της Κυριακής.Δαιμονοποιείται η δραχμή και υμνείται το ευρώ που μας έχει ρίξει στα Τάρταρα της απέραντης και ατέλειωτης δυστυχίας τα τελευταία 6-7 χρόνια, χωρίς καμιά ελπίδα για το μέλλον. Αν γυρίσουμε στη δραχμή, λένε οι χρυσοκάνθαροι σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι, θα καταστραφούμε, θα πεινάσουμε, θα γυρίσουμε εκατό χρόνια πίσω. Το θηρίο λίγο πριν ξεψυχήσει, δίνει τον υπερ παντων αγώνα του. ένας, ένας, ξεσκεπάζονται οι κρυφοί σύμμαχοι των Γερμανοτσολιάδων. Μπουτάρης, Καμίνης, Μαρινάκης, Ρουβάς και ΣΙΑ, στρατεύονται πίσω από τους Μπάμπηδες, τους Ντερμπεντέρηδες,τους Φιρφιρίκους, τους Ναιναίκους της διαπλοκής και της κατοχής.

Όλα τα λαμόγια, οι παρασιτικοί πλουτοκράτες του Κολωνακίου και της Εκάλης, διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το πολυαγαπημένο τους ευρώ.Το οποίο το θέλουν, το ποθούν πάση θυσία. Ακόμα κι' αν αυτό σημάινει ότι θα τους κοπούν τα χέρια, τα πόδια και ότι άλλο...εξέχει !
Μιλάνε για καταστροφή οι υπεύθυνοι της καταστροφής. Οι συμμέτοχοι στις λίστες Λαγκάρντ και όχι μόνο. Οι αιώνιοι Πεμπτοφαλαγγίτες και Εφιάλτες. Τα τσράκια τους στα ΜΜΕ δαιμονοποιούν τη δραχμή και υμνούν το ευρώ, χωρίς  να αιτιολογούν τις θέσεις τους. Εξαντλούνται σε μονόλογους καταστροφολογίας και κινδυνολογίας χωρίς αντίπαλη άποψη. Δεν τολμούν να τα βάλουν μαζί μας, γιατί είναι φτωχοί σε επιχειρήματα, αν και με πλούσια τσέπη.
Σύμφωνα με τον πατέρα της σύγχρονης επικοινωνίας Μάρσαλ Μακ Λιούαν, στη σύγχρονη εποχή, σημασία δεν έχει το μήνυμα αλλά το μέσο. Όταν ελέγχεις τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ειδικότερα την τηλεόραση, μπορείς να λες ότι θες. Και αφού λέγοντας συνέχεια ψέματα όλο και κάτι μένει, έ τότε ο σκοπός επιτυγχάνεται. Ο Γκέμπελς έχει υπεράξιους συνεχιστές.

Η ιστορία όμως κάποιες φορές  είναι πιο πονηρή από εκείνους που τη σχεδιάζουν ( Χέγκελ). Έτσι συμβαίνει και τώρα. Η χούντα του ευρώ,της  λιτότητας, της φτώχειας,του  Μνημονίου, των Θεσμών, φτάνει στο τέλος της. Με το όχι της Κυριακής απολακτιζόμαστε από τους κατακτητές μας, από την καταστροφική ευρωζώνη.
Ανακτούμε την εθνική μας οντότητα και ανεξαρτησία,με  ανασύνταξη και νοικύρεμα του κράτους, που περνά μέσα από τη συγκροτημένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι, ας ανάψουμε ένα κερί. Αντιπαρερχόμαστε τα λάθη, της αβλεψίες, τα στραβοπατήματα των κυβερνώντων και υποστηρικτών του όχι. Κάνουμε πέρα τη διχόνοια, την άγνοια, τη μοιρολατρία, την αφασία. Αντιστεκόμαστε στο  ξεπούλημα της χώρας. Εδώ και τώρα, στο δημοψήφισμα ψηφίζουμε όχι για την ανάσταση της πατρίδας. Ένα συνεχές και ασυμβίβαστο όχι την Κυριακή και μετά την Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια: