28 Απρ 2015

Οι τελευταίες μέρες του ευρώ, οι αργυρώνητοι Εφιάλτες και ο μεγάλος φόβος των Γερμανών


Του Πέτρου Ιωάννου
Το ευρώ διάγει προφανώς τις τελευταίες μέρες του στην Ελλάδα, αφού κατάφερε μέσα σε έξι-επτά χρόνια να μετατρέψει τη χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό ερείπιο. Πριν το θηρίο ξεψυχήσει, καταβάλει τις τελευταίες του προσπάθειες για να διατηρηθεί στη ζωή, να συνεχίσει να ηγεμονεύει και να καταδυναστεύει τη χώρα μας και τα άλλα υποτελή στο Βερολίνο Ευρωπαϊκά κράτη. Για το σκοπό αυτό, έχει εξαπολύσει μια λυσσασμένη εκστρατεία  μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και το στρατό κατοχής των αργυρώνητων μεγαλοδημοσιογράφων, όπως και των συστημικών εταιριών ψευτο-δημοσκοπήσεων για να φοβηθεί ο ελληνικός λαός για τους δήθεν τρομακτικούς κινδύνους που θα συμβούν από την έξοδό μας από την ευρωζώνη και τη μετάβασή μας στο εθνικό νόμισμα.

Ένα ειδικό κόλπο που σερβίρουν οι Γκεμπελίσκοι, οι «Εφιάλτες» του καθεστώτος ψευτοδημοσκοπήσεων, είναι ότι δήθεν ακόμα και σήμερα, ύστερα από έξι χρόνια απέραντου πόνου, ο ελληνικός λαός είναι τόσο μαζοχιστής ή ανόητος που επιμένει να προτιμά το ευρώ. Είναι γνωστά τα κόλπα των ψευτοδημοσκόπων και δε χρειάζεται να τα αναλύσουμε. Γεγονός είναι ότι, οι  αργυρώνητοι Γερμανοτσολιάδες του εξωνημένου συστήματος, οι Μπάμπηδες, οι Ντερμπεντέρηδες, οι ψευτοδημοσκόποι και ΣΙΑ, οι σύγχρονοι «Εφιάλτες», ζουν οι ίδιοι μέσα σε ένα δικό τους παράδεισο μέσα στο ευρώ. Εισπράττουν σχεδόν αφορολόγητα με πλάγιες αμοιβές μέσω δικών τους εταιρειών, τεράστια ποσά για να παραπλανούν και να ψεκάζουν τον ελληνικό λαό με Γκεμπελική προπαγάνδα, μετατρέποντας το άσπρο σε μαύρο και το αντίθετο.
Κάπου όμως ο λαός σταματά να τρώει κουτόχορτο και αρχίζει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του. Τώρα, οι Γερμανοί και τα τσιράκια τους, οι Γερμανοτσολιάδες που είναι διακτινισμένοι σε όλη την Ευρώπη, τρέμουν για ένα πράγμα. Την περίπτωση που η Ελλάδα φεύγοντας από την κόλαση της ευρωζώνης, καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρει το βηματισμό της, την οικονομική της υγεία και ανεξαρτησία. Τότε, θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος όλος ο μηχανισμός υποδούλωσης της Ευρώπης που έχει στηθεί πολύ έντεχνα μέσα από την νομισματική ευρω-κατοχή. Το Βερολίνο και όλοι οι λαοί της γηραιά;ς Ηπείρου θα ανακτήσουν την οικονομική κα πολιτική ανεξαρτησία και πορεία προς την ευημερία. Και οι Εφιάλτες θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: