17 Δεκ 2014

Λαφαζάνης: Σταματήστε τις επαφές με τους κερδοσκόπους

Στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, έγινε  ενημέρωση από τους κκ Σταθάκη και Μηλιό για τις επαφές τους στο Λονδίνο, όπως είχαν δεσμευτεί να κάνουν  πριν από την επίσκεψή τους στο City.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αριστερή Πλατφόρμα ζήτησε τον τερματισμό σχετικών  επαφών εκφράζοντας την εκτίμηση πως είναι αδιανόητο ένα ριζοσπαστικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να αναγάγει σε θεσμικούς συνομιλητές, εκφραστές της κερδοσκοπίας.
Η Αριστερή πλατφόρμα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη υποστηρίζει ότι οι επαφές αυτές δεν πρέπει να συνεχιστούν, αφού  οι αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγάλες και όχι μόνον μέσα στην Πολιτική Γραμματείας.Άλλες πηγές ανέφεραν πως παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασε ο Π. Λαφαζάνης, τόσο ο Γιώργος Σταθάκης όσο και ο Γιάννης Μηλιός, δήλωσαν ότι οι "αδιαμεσολάβητες επαφές" στα πρότυπα του Λονδίνου, θα συνεχιστούν.
Λέγεται ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί για το προσεχές διάστημα, επισκέψεις των κκ Σταθάκη και Μηλιού στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συνομιλήσουν  με στελέχη αμερικανικών εταιρειών, οίκων και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.Η συζήτηση αναμένεται να συνεχιστεί σε επόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την προσεχή Τρίτη πιθανώς και με την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: