15 Σεπ 2014

Όσα διόδια απόμειναν, απαλλοτριώνονται από το ΤΑΙΠΕΔ με αναγκαστικούς νόμους

Καρανάσιος Αθανάσιος
Να πώς, αυτοί που κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία, αφαιρούν από τον Ελληνικό Λαό την περιουσία του και τα εισοδήματά του και τον καθιστούν εφ όρου ζωής, φόρου υποτελή σε κάθε λογής άρπαγες του πλούτου του.    Πρόκειται, για την ολοκληρωτική εκχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ της Εταιρείας  (Τ.Ε.Ο.  Α.Ε.), που εισέπραττε τα διόδια!  

Για να έχουμε επαφή με την τραγική οργουελική πραγματικότητα, αυτή συντελείται, με το σχετικό νόμο, που είχαν φέρει για ψήφιση ως αυτόκλητοι  μεταπράτες ο  Μητσοτάκης και η Χριστοφιλοπούλου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (δηλαδή Απορρύθμισης). 
Ο μεν 1ος άνετος "ομορφάντρας" γράφει στην επικεφαλίδα της ιστοσελίδας του: «Η αλληλεγγύη των Ελλήνων για τον συνάνθρωπό τους είναι συγκινητική. Αποδεικνύει, ακόμη μία φορά, ότι στις δύσκολες στιγμές επιστρατεύουμε τα καλύτερα στοιχεία του έθνους μας.» 
Η δε δεύτερη νεοφιλελεύθερη πασοκκή "σοσιαλίστρια", έχει το θράσος να γράφει επιγραμματικά στην ιστοσελίδα της: «Σε αυτή την τόσο κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία οφείλουμε να επαναφέρουμε τη λογική και την υπευθυνότητα στον δημόσιο διάλογο αποφεύγοντας δημαγωγίες και λαϊκισμούς. Η Ελλάδα διασφάλισε ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη και κατάφερε να μετέχει ενεργά, ως ισότιμος εταίρος, στις εξελίξεις». 
Ιδού λοιπόν, κατά πόσο συνάδουν, αυτά που γράφουν, οι εν λόγω υπάλληλοι, που πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό, υποτίθεται, για να προασπίσουν τα συμφέροντα του, με το –εκτός των πολλών άλλων-: 
 Άρθρο 6  του πρόσφατου Ν. 4250/2014 :
 Κατάργηση της Ανώνυμης Εταιρίας Εκμετάλλευσης και Διαχείρισης Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων Τ.Ε.Ο. Α.Ε. και μεταφορά των αρμοδιοτήτων της
1. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρία Εκμετάλλευσης και Διαχείρισης Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων» και το διακριτικό τίτλο Τ.Ε.Ο. Α.Ε. (εφεξής η Εταιρία), η οποία ιδρύθηκε με το ν. 2938/2001 καταργείται.
2. Από την κατάργηση της Εταιρίας οι αρμοδιότητές της μεταβιβάζονται ως ακολούθως:
α. Είσπραξη διοδίων
i. Η αρμοδιότητα είσπραξης διοδίων τελών μεταβιβάζεται στην εταιρία Εγνατία Οδός Α.Ε., η οποία τα εισπράττει για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου και ως εντολοδόχος του… Τ Α Ι Π Ε Δ. (σ.σ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Τα μέλη της  συντεχνιακής κομματοκρατίας είναι υπόλογα και κολάσιμα εις ολόκληρο!    
Βρε όξω από την παράγκα υπηρέτες ξενόφερτων και ελληνόφωνων λαμόγιων!
Αθ. Καρανάσιος, 13/9/2014
Υ.Γ.: Το Τ.Ε.Ο.  πριν γίνει Α.Ε., ήταν έως το 2001 Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία "Ε θ  ν ι κ ό  Ταμείο Οδοποιίας",  για να βλέπουν κάποιοι χαζοχαρούμενοι "εθνικόφρονες" κλαγαδόροι τους, που τους ψηφίζουν και τους ακολουθούν, πώς οι προδότες και εχθροί του Ελληνικού Λαού σβήνουν σταδιακά, βάσει μακρόχρονου προμελετημένου σχεδίου,  κάθε τι που ανήκει και παραπέμπει στο Έ θ ν ο ς μας!
Πηγή: http://goo.gl/u9I7y5

Δεν υπάρχουν σχόλια: