29 Σεπ 2014

Μας δάνεισαν αέρα κοπανιστό, να τους δώσουμε πίσω, για να πατσίσουμε, αέρα κοπανιστό

Το χρήμα δημιουργείται από το μηδέν, κατά 3% από φωτοτυπίες-χαρτονονομίσματα και κατά 97% ηλεκτρονικά. Με την άρση κάθε είδους τραπεζικής επιτήρησης, δίνεται, ενυπόθηκα μάλιστα, στους άτυχους δανειολήπτες 10 - 100 φορές επάνω (μόχλευση)! Μετά, ζητούν λοιπόν πίσω οι αεριτζήδες τα δανεικά πλέον τους τόκους (άλλη αμαρτωλή ιστορία αυτή) σε χρήμα, που είναι σίγουρο, ότι δεν υπάρχει και είναι αδύνατο να εξευρεθεί, αφού ποτέ δεν έχει εκδοθεί-κυκλοφορήσει! 



Έτσι λοιπόν, οι Σάιλοκς, έμποροι της Βενετίας, αρπάζουν τα προϊόντα της πραγματικής οικονομίας, το εθνικό κεφάλαιο, την εθνική κυριαρχία και  σχεδόν δουλοποιούν τους δανειολήπτες. Από την άλλη, το μεγάλο ποσοστό των δανεικών, πήγαν και πηγαίνουν στους λογαριασμούς της ντόπιας πολιτικοοικονομικής συμμορίας. 
Δεν μπορεί, οι προφέσορες, Σημίτης, Στουρνάρας, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Γκαργκάνας, Παπαδήμος, Αλογοσκούφης, Προβόπουλος, Χαρδούβελης και τόσοι άλλοι "διανοούμενοι" εκσυγχρονιστές και μνημονιακοί οικονομολόγοι... να μη γνώριζαν τη διαδρομή αυτή, που  διδάσκονται οι συναφείς πρωτοετείς φοιτητές... όταν απεμπολούσαν τη δραχμή χάρη του ευρώ, μαζί με την ανεξέλεγκτη διαχείρισή του (ΕΚΤ) από τους καρχαρίες της διεθνούς τραπεζοκρατίας σε συνδυασμό με τις ηγεμονικές πολιτικές και εταιρικές ελίτ! 
Αν μη τι άλλο, πρέπει να κατηγορηθούν, τουλάχιστον, ως δωσίλογοι, για  την ανείπωτη τραγωδία μας.   
Τα χρήματα, συνεπώς, που σας δάνεισε η τράπεζα δεν υπήρχαν έτσι κι αλλιώς. Κάθε φορά που δανείζεστε λεφτά από μια τράπεζα, τα λεφτά που σας δίνονται δεν είναι απλά πλαστά, η τράπεζα δεν είχε καν αυτά τα χρήματα εξ αρχής.Η πολιτική του κλασματικού αποθέματος, με βάση το οποίο λειτουργούν στο μεγαλύτερο μέρος οι τράπεζες ανά την υφήλιο, είναι στην πραγματικότητα ένα είδος ταχυδακτυλουργικού οικονομικού πολέμου, που επιτυγχάνει τη μοντέρνα σκλαβιά!.
Σκεφτείτε το, τα χρήματα δημιουργούνται από το χρέος. Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν έχουν χρέος; Βασίζονται στη δουλειά τους για να το αποπληρώσουν. Αλλά, αν τα χρήματα δημιουργούνται μονάχα μέσω δανείων, πως μπορεί η κοινωνία να ξεχρεωθεί; Απλά, δεν μπορεί και αυτό είναι το θέμα. Έτσι κρατάνε τους σκλάβους στοιχισμένους σε γραμμή.Στην πραγματικότητα, η δύναμη αυτής της αυτοκρατορίας ωφελεί μονάχα τις ελίτ της κορυφής της πυραμίδας.
Έτσι λοιπόν, στο τέλος της μέρας, για ποιόν δουλεύατε και για ποιον θα δουλέψετε αύριο, μεθαύριο κ.ο.κ; Για ποιον θα δουλέψουν τα παιδιά σας, τα παιδιά των παιδιών σας; Για τις τράπεζες! Αυτές είναι οι αληθινοί κυρίαρχοι, μαζί με τις εταιρίες και τους λακέδες πολιτικούς που τις υποστηρίζουν. 
Τι μαζί τα φάγαμε και πράσσειν άλογα. Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα. Υπάρχει αναντιστοιχία  του αεριτζίδικου με το πραγματικό, του πλασματικού με την ελευθερία μας, του ταχυδακτυλουργικού με την αξιοπρέπειά μας. Άιντε στο διάολο όλοι σας μαφιόζοι, τεμπελχανάδες και ειδεχθή ερπετοειδή, που λεηλατήσατε τη χώρα και εξαθλιώσατε την πλειοψηφία των Ελλήνων!  
Αθανάσιος Καρανάσιος, 27/9/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: