30 Σεπ 2014

Παναγιώτης Κουρουμπλής : καλώς να έρθεις στο ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Ρεπούση !

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενος από την πατριωτική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, αφήνει ανοικτή την πόρτα για ένταξη της Μαρίας Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ !
Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM δήλωσε  ότι :«Στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια σαφή διευκρίνιση λέγοντας ότι οι συμμαχίες στις οποίες πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποτυπωθούν
σε ένα ευρύτατα ψηφοδέλτιο που δεν αποτελείται μόνο από κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη στιγμή που η κυρία Ρεπούση είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και βρίσκεται σε ένα χώρο που ΔΗΜΑΡ θεωρούμε ότι μπορεί να συμπλεύσει με εμάς στις ευρύτερες διαδικασίες, όλα τα βλέπουμε.....Εμείς, αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που έχουμε είναι κυρίως με τις ηγεσίες των κομμάτων που κυβερνούν και κυρίως με τις επιλογές τους. Δεν θα ενοχοποιήσουμε όλο τον κόσμο και δεν θα κλείσουμε τις πόρτες μας, αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν κάποιες ευθύνες»
Η δήλωση αυτή άφησε κατάπληκτους τους πάντες που δεν μπορούν να αντιληφθούν πως χωράνε στην ίδια βάρκα  οι πατριωτικο-σοσιαλιστικές θέσεις του Πόντιου Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αυτές της "αξιότιμης"κυρίας Ρεπούση, η οποία λάμπρυνε τη σύγχρονη πολιτική ζωή με τον περίφημο συνωστισμό στη Σμύρνη, την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων και όχι μόνο. Αναρωτιέται κανείς αν  η πολυ συναστροφή του φίλου μας Παναγιώτη με ΣΥΡΙΖΑίους, του έχουν μειώσει τα πατριωτικά ανακλαστικά, ή μήπως άραγε το κάνει επίτηδες γαι να δείξει ότι έχει ευρύ πνεύμα στην πολύ ισχυρή απάτριδα πλευρά του σημερινού κόμματός του. Άλλωστε ο καλός μύλος όλα τα αλέθει. Οι πληροφορίες ότι, τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων του από τον Πόντο μάλλον είναι υπερβολικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: