7 Ιουλ 2014

Ο Δωδεκάλογος των «γύφτων» – Πρακτικοί κανόνες πολιτικής συμπεριφοράς σήμερα – Αντίσταση παντού!

Όλοι εμείς οι υπερασπιστές των πανανθρώπινων δικαιωμάτων και της ατομικής αξιοπρέπειας, πρέπει να εφαρμόζουμε καθημερινή ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ! Όλοι εμείς, οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, οι συνειδητοποιημένοι πολίτες, τα υγιή στοιχεία της κοινωνίας, οι έχοντες εθνική συνείδηση και υπευθυνότητα απέναντι στις οικογένειές μας, τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας, εμείς που δεν ζεσταίνουμε αυγά στους καναπέδες, εμείς οι ακτιβιστές και πολιτικά ώριμοι, που είμαστε κατά της νέας παγκόσμιας αταξίας, που επιδιώκει να δημιουργήσει ένα δουλοκτητικό κόσμο.

Όλοι εμείς που πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η χώρα μας, εδώ και τέσσερα χρόνια τουλάχιστον, είναι σκλαβωμένη στους πιο βάρβαρους κατακτητές, που γνώρισε ποτέ στη μακραίωνη ιστορία της, που τη μετατρέπουν σταδιακά σε διαλυμένο προτεκτοράτο, που ξεκληρίζουν το λαό της, ο οποίος απαιλείται πλέον άμεσα με αφανισμό!
Δεν θα τους προσφέρουμε όμως τη χαρά, να μας χλευάσουν με παθητικές μορφές αντίστασης (όπως π.χ. ατέρμονες ενασχολήσεις στο διαδίκτυο χωρίς οποιοδήποτε πρόταγμα, αυτοκαταστροφικές τηλεθεάσεις, απεργίες πείνας, αυτοκτονίες κλπ.). Ούτε θα αναμετρηθούμε απέναντι στα πάνοπλα, και αδίστακτα όργανά τους σε μια πλατεία, όπου εμείς άοπλοι, θα γίνουμε απροκάλυπτος και εύκολος στόχος τους.
Να λοιπόν τα δυνατά μας όπλα. Να ποια είναι η ΑΝΤΙΒΙΑ στη ΒΙΑ. Να τι ΠΡΕΠΕΙ και τι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε, για να τους βραχυκυκλώνουμε τα σχέδιά τους. Να τι τους απαντάμε στις ατέρμονες ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και ζωτικής σημασίας δημόσιων επιχειρήσεων, όπως τώρα επιχειρούν οι εθελόδουλοι γραικύλοι με τη ΔΕΗ. Να ποια πρέπει να είναι η πολιτική μας ανυπακοή, η πολιτική μας ανυποταγή: 
    Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ «ΓΥΦΤΩΝ» - ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
1. Έχουμε καθημερινά, πικρές εμπειρίες από την πολιτική αφασία και τον κοινωνικό παχυδερμισμό της πλειοψηφίας των «συμπολιτών» μας. Είναι οι –κατά τον σοφό Ηράκλειτο- «κοιμισμένοι». Αυτοί, που αφού δουν μοιάζουν με τυφλούς, αφού ακούσουν μοιάζουν με κωφούς. Αυτοί είναι… οι «παρόντες απόντες». Σ όλους αυτούς τους απαθείς και αδιάφορους, τους απολίτικους και παθητικούς, τους άμεσα ή έμμεσα υποστηρικτές του συστήματος λέμε: «Ai sixtir κοιμισμένοι»!
2. Στη συστημική τηλεόραση που κάνει αδίστακτη χρήση τεχνικών προπαγάνδας για την πλύση εγκεφάλου, την τρομοκράτηση, τη φοροδοτική ηθική και την παθητικοποίηση των μαζών, λέμε: «Ai sixtir tv»!
3. Στις καθημερινές και εβδομαδιαίες βρωμοφυλλάδες, που προπαγανδίζουν ασύστολα τη δουλοποίησή μας και τη νέα «τάξη», λέμε: «Ai sixtir εφημερίδες»!
4. Στα ραδιόφωνα, που με τα παπαγαλάκια τους δημιουργούν αποπροσανατολισμό ή σύγχυση με δήθεν αντιμνημονιακές, αλλά και ευθέως μνημονιακές εκπομπές, λέμε: «Ai sixtir skai, alpha, real, βήμα fm κλπ.»!
5. Σε οτιδήποτε δημόσιο έχει ιδιωτικοποιηθεί, λέμε: «Ai sixtir private beaches»!
«Ai sixtir ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΠΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ κλπ.»!
6. Στις ιδιωτικές τράπεζες, που προήλθαν από χρηματιστηριακή απάτη και την ιδιωτικοποίηση δημόσιων τραπεζών, λέμε: «Ai sixtir mafia-big banks»!
7. Στα πολυεθνικά super markets και τις λοιπές πολυεθνικές, λέμε: «Ai sixtir foreign super markets και logos»!
8. Αντίσταση μέχρις εσχάτων με κάθε τρόπο και μέσο στους κοτζαμπάσικους φόρους, μέσω των οποίων με απάτη και βία δημεύουν την κινητή, ακίνητη περιουσία μας, τα ίδια μας τα σπίτια λέμε: «Ai sixtir αδίστακτοι φορομπήχτες κοτζαμπάσηδες, μαζί με τους υπηρέτες σας σε κάθε φοροσυλλεκτικό διοιικητικό οργανισμό!
9. Στη δικτατορία της κοινοβουλευτικής συντεχνίας, λέμε: «Ai sixtir «αριστερή», «δεξιά» και «κεντρώα» κομματοκρατία!
10. Λέμε στεντόρειο ΟΧΙ στο σιωπηλό ακήρυχτο πόλεμο εναντίον μας από τους άπληστους, τους στυγνούς πλουτοκράτες, τους νεοαποικιοκράτες, τα μαφιόζικα ντόπια και υπερεθνικά λαμόγια.
11. Λέμε ΟΧΙ στην αποκοινωνικοποίηση, την αποπολιτικοποίηση και τον κατακερματισμό των λαϊκών δυνάμεων.
12. Λέμε ΝΑΙ στην αυτοάμυνα, την αυτοργάνωση, την αυτοδιεύθυνση. Λέμε ΝΑΙ στον ανθρωπισμό, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Λέμε ΝΑΙ στην πολιτική ανυπακοή και ανυποταγή. Λέμε ΝΑΙ στον ανένδοτο αγώνα εναντίον όλων των εχθρών, των αφεντάδων και των δολοφόνων μας!
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: "Μην την εξευτελίζεις"!
Αθανάσιος Καρανάσιος, 4/7/2014
ΥΓ. Τα μέτρα αυτοάμυνας και πολιτικής ανυπακοής, που προτείνονται παραπάνω, όπως π.χ. κατά της tv, των συστημικών εφημερίδων, των μεγαλοτραπεζών, των ιδιωτικοποιημένων δημοσίων επιχειρήσεων κλπ, είναι άμεσα υλοποιήσιμα! Κι ενώ είναι ανώδυνα για τις μάζες... πονάνε αφόρητα τους μαφιόζους πλουτοκράτες και τους συνεργούς τους.
Πηγή : http://goo.gl/hCD5xK

Δεν υπάρχουν σχόλια: