23 Ιουν 2014

Ο κινέζος ήρθε στην αποικία του ...

Σήμερα, είναι μια ακόμα ημέρα ντροπής και δουλοπρέπειας για κάθε Έλληνα κι όχι για κάθε ελληνόφωνο γραικύλο.  Ο κινέζος ήρθε στη χώρα ως ο κατακτητής  Ιούλιος Καίσαρας. Πίσω του ο χλωμός Σαμαράς ο μέγας μεταπράτης τον ξενάγησε -εκτός από την αποικία της cosco  στον Πειραιά- στην Ακρόπολη και το Μουσείο. Μπορούμε να μαντεύσουμε τι κρυφά τούλεγε: "Κι αυτά κιτρινιάρη μπορείς να τα πάρεις, αν έχεις τις άκρες... Γιατί, ακόμα κι αυτά  τα μνημεία τα έχουμε δώσει ως υποθήκη για το αεριτζίδικο χρήμα (από το μηδέν), που πήραμε από άλλους πονηρούς τοκογλύφους...  Γι αυτό ξεπουλάω  το εθνικό κεφάλαιο για μια χούφτα δολάρια! " 

Αλήθεια, ποια "υπερηφάνεια" μπορεί να αισθάνονται τα παιδιά του αρχιψεύτη, υπόλογου (έναντι του ελληνικού λαού) και αναξιόπιστου Σαμαρά, που τον βλέπουν να προσφέρει "γη και ύδωρ" σε κάθε περαστικό άρπαγα;;;!!!
Όμως τι τραγικό, την ίδια ημέρα ... στις καφετέριες και στα λογιστικά γραφεία οι  φοβισμένοι και κακόμοιροι κάτοικοι (ακόμα) αυτής της αποικίας, δεν μιλούσαν για το μείζον αυτό θέμα:  Ότι δηλαδή γίναμε περίγελος στην υφήλιο, ως κράτος «μπανανία»!  Τα ενδιαφέροντά τους  ήταν, το τάβλι, το  ποδόσφαιρο, η  δουλική συμμόρφωση στα χαράτσια και ο προγραμματισμός των θερινών διακοπών τους, για να συνεχίσουν –στην κυριολεξία πλέον- να θάβουν στις αμμουδιές τα κεφάλια τους ως στρουθοκάμηλοι! Αλίμονο για όλους μας! 
Αλλά και τι θράσος  και «εξυπνάδα» εκ μέρους της ένθερμης υποστηρίκτριας του "μπατε σκύλοι" και ταυτόχρονα "εισοδηματία άνευ εργασίας" Ντόρας Μητσοτάκη, η οποία δήλωσε σήμερα σ ένα ραδιοφωνικό σταθμό των επίσης ξεπουλημένων μμε: «Δεν μεταβιβάζουμε τίποτα, αφού τα ακίνητα δεν φεύγουν από την Ελλάδα»!!!  Μάλλον έχε επίγνωση ότι απευθύνεται σε βλάκες!!! 
Βρε ουστ από δω όλοι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: