2 Μαΐ 2014

Άμεση εθνική αναγκαιότητα η μετάβαση στη ΔΡΑΧΜΗ


Στην παρουσίαση του βιβλίου «Η εν ψυχρώ δολοφονία της Ελλάδας και η διέξοδος: η δραχμή» της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει απόψε στις 7 μμ στον ΙΑΝΟ (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη) ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος «ΔΡΑΧΜΗ– Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση» καθηγητής Θεόδωρος Κατσανέβας.

Θα επισημάνει πως η αποδέσμευση από το ευρώ και η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας με την μετάβαση στη δραχμή είναι άμεση εθνική αναγκαιότητα και πως οι εκλογές της 25ης Μαΐου θα πρέπει να πάρουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος με τον λαό να απαιτεί να μπει τέλος στην απάτη του κοινού νομίσματος και τα συνυφασμένα με αυτό μνημόνια που τον εξαθλιώνουν.  
Η συγγραφέας Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη είναι πρώην πρύτανης και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθώς και πρόεδρος του Ιδρύματος Δελιβάνη. Στη συζήτηση για το βιβλίο της, που απαντά στο ερώτημα «τα μέτρα της τρόικας πασχίζουν για τη σωτηρία της χώρας ή την οδηγούν στην καταστροφή;» θα συμμετέχει επίσης ο δάσκαλος-θεολόγος-συγγραφέας Δημήτρης Νατσιός. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: