24 Απρ 2014

Βραδυφλεγής βόμβα η Θράκη

Η Θράκη είναι βραδυφλεγής βόμβα που θα εκραγεί την επόμενη δεκαετία αν οι Έλληνες πολιτικοί δεν αποφασίσουν να αναλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες τους. Με την συνθήκη της Λωζάνης έγινε ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας πλην των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και των Τούρκων της Θράκης.

Σε βάθος χρόνου, οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης κυριολεκτικά εκκαθαρίστηκαν. Τώρα μειονότητα στην Πόλη δεν υπάρχει πλην ολίγων γερόντων. Αντίθετα, στην Θράκη οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει πλήρη δράση ώστε να αλλάξουν πληθυσμιακά τις ισσοροπίες.
Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι : α) Τούρκοι. β) Πομάκοι. γ) Ρομά. Η τούρκικη πολιτική όπως εκφράζεται μέσα από το προξενείο της Κομοτηνής είναι να ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ οι παραπάνω τρεις ενότητες μουσουλμάνων σε μια την τούρκικη! Δηλαδή να λογίζονται ως Τούρκοι και οι Ρομά και οι Πομάκοι ώστε να αυξηθεί σημαντικά ο "τουρκογενής" πληθυσμός.
Το σχέδιο που φυσικά σε βάθος χρόνου καταλήγει σε ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ της Θράκης στην Τουρκία (έστω εμμέσως μέσα από την επιρροή της τούρκικης κυβέρνησης στην πλειοψηφία των κατοικων) πάει καλά για τους Τούρκους, αφού έχουν βρει σύμμαχους τους ανάξιους Έλληνες πολιτικούς.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας ΕΚΡΥΒΕ επί δεκαετίες από τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες ότι υπάρχει καθαρή τούρκικη μειονότητα στην Θράκη (πρώτο έγκλημα). Εγκατέλειψε εντελώς την περιοχή που είναι πάμπτωχη αφού με φόρο κοντά στο 45% όλοι προτιμούν την γειτονική Βουλγαρία με 10% (δεύτερο έγκλημα).
Και τέλος το απίστευτο (τρίτο) έγκλημα της μη εκπαίδευσης. Οι φτωχοί μουσουλμάνοι επιδοτούμενοι από την Τουρκία ωμά, προτιμούν τα μουσουλμανικά σχολέια και την τούρκικη γλώσσα ακόμα και αν είναι Πομάκοι ή Ρομά (δηλαδή δεν είναι Τούρκοι).
Η εικόνα είναι συγκλονιστική: Μια ερημωμένη Θράκη, χωρίς κίνητρα ανάπτυξης και με την μουσουλμανική μειονότητα σε εγκατάλειψη και φτώχεια, να ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ από την γειτονική Τουρκία μέσω του Προξενείου της Κομοτηνής.
Πρόκειται για εθνικό έγκλημα που θα πληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: