1 Απρ 2014

Τα φαρμακεία γίνονται εκλογικά κέντρα

Έξω φρενών είναι οι 11.000 φαρμακοποιοί της χώρας με την υποταγή της κυβέρνησης στα σχέδια των πολυεθνικών εμπορίας φαρμάκων να εισβάλλουν εκ του ασφαλούς στην ελληνική αγορά, χωρίς να βρουν αντίπαλο.

«Κάθε φαρμακείο θα είναι από αύριο ένα εκλογικό κέντρο εναντίον αυτών που ψηφίζουν σήμερα  ένα τέτοιο νόμο», δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος των φαρμακοποιών κ. Κώστας Λουράντος μέσα στη Βουλή, όπου με άλλους συνδικαλιστές και με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος «ΔΡΑΧΜΗ» Θεόδωρο Κατσανέβα μπήκαν για να διαμαρτυρηθούν.
Απ’ έξω, στελέχη του κόμματος «ΔΡΑΧΜΗ» που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έγιναν μάρτυρες της οργής που διακατέχει τους φαρμακοποιούς και τους ανθρώπους των άλλων κλάδων που πλήττονται βάναυσα από τα νέα μέτρα. Μια οργή που βγαίνει πια μέσα από κάθε ελληνικό σπίτι.
«Το ευρώ αποδείχθηκε όπλο για να καταστρέψουν τη χώρα μας. Να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι»… «Είναι ντροπή Έλληνες πολιτικοί να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα σε βάρος του λαού τους»… «Αυτό είναι εθνική προδοσία»… «Αν τώρα, προεκλογικά, παίρνουν τέτοια μέτρα, σκέψου τι μας επιφυλάσσουν για μετά»…  
Το πιο καθαρό και πιο σοκαριστικό γκάλοπ θα γίνει στις 25 Μαΐου στις ευρωεκλογές. Εκεί θα φανεί (πρέπει να φανεί) η απαίτηση της πλειοψηφίας για επάνοδο στη δραχμή και ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Η τρόικα και τα τσιράκια της να πνιγούν μέσα στο βρώμικο ποτάμι που οι ίδιοι έφτιαξαν.
«ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: