27 Ιαν 2014

Η υπόθεση Φαρμακονήσι είναι μοναδικό ελληνικό φαινόμενο

Δε θα είχα ασχοληθεί με το θέμα στο Φαρμακονήσι αν δεν άρχιζαν να σκάνε οι ψεύτικες φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν κλίμα και ένταση.Έρχονται συνέχεια πληροφορίες από ρεπορτάζ για ψεύτικες φωτογραφίες που είχαν χρησιμοποιηθεί πριν απο χρόνια σε άλλα ξένα ρεπορτάζ που αφορούν αλλες περιπτώσεις. Αυτοί που έδωσαν αυτές τις εικόνες για να δημιουργήσουν κλίμα θα πρεπει να τους ρωτήσουμε, γιατί ρε επικίνδυνοι;


Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεπάγγελτων μελών δηθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων έχει σαν αποτέλεσμα το διασυρμό μιας χώρας που βάλλεται συνέχεια στα σύνορα από παράνομες εισόδους λαθρομεταναστών. Αφγανοί λαθρομετανάστες μπήκαν παράνομα στη χώρα μας και αντί να να συλληφθούν αφού είναι παράνομοι και να οδηγηθούν στα κέντρα κρατήσεις λαθρομεταναστών ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ αφέθηκαν ελεύθεροι και έδωσαν και συνέντευξη τύπου εχθές έξω απο την Βουλή των Ελληνων. Εάν είναι δυνατόν ποιος άφησε κάποιους επικίνδυνους ανεγκέφαλους να χρησιμοποιήσει τους παράνομους λαθρομετανάστες προς ίδιο όφελος;;

Και τι ειναι η Βουλή; Το τοίχος των δακρύων για ανθρώπους που τους εκμεταλλεύονται επικίνδυνοι για τη χωρα ανεγκέφαλοι; Εδω και δύο ημέρες καταγγέλλονται η Ελλαδα, και οι άνδρες του λιμενικού, γιατί;;;; Γιατί εμπόδισαν παράνομους λαθρομετανάστες να μπουν παράνομα στην Ελλαδα. Αυτό μόνο στην Ελλαδα, που δεν προστατεύει την τιμή της γιατί έχει χάσει εδω και 4 χρόνια την αξιοπρέπεια της, μπορεί να συμβεί.

Αυτή η εικόνα της απόλυτης διάλυσης και παρακμής να εισέρχονται παράνομα σε μια χωρα λαθρομετανάστες και την επόμενη ημερα να δίνουν ελεύθεροι συνέντευξη εξω απο την βουλή θα κανει μεν τον γύρω του κόσμου επειδή αυτος ειναι ο σκοπός αυτών που τα στήνουν και αφου θα έχουμε ξεφτιλιστει θα δώσουμε και το δικαίωμα στους απανταχού λαθρομετανάστες οτι οποίος θέλει μπαινει και δινει και μια συνέντευξη.

Σε ποια χωρα παίζεται αυτο το έργο; Σε καμία χωρα που εχει νομους και αξιοπρεπεια. Σκέψου τωρα στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Αμερική να συλλαμβάνονται οι λαθρομεταναστες, μετα να τους αφήνουν ελεύθερους και να δίνουν και εξω απο τα κοινοβούλια και στην Αμερική εξω απο τον λευκό οικο μια συνέντευξη, αυτό μόνο σε ταινία. Ασχολήθηκε κανένας σοβαρός με το ιδιο το πρόβλημα;

Αναρωτήθηκε κανένας με τη βάρκα έφεραν οι Τούρκοι λαθρέμποροι τους Αφγανούς και τη προβλήματα μπορεί να είχε;Αναρωτήθηκε κανένας εαν οι Τούρκοι που τους έβαλαν στην σάπια βάρκα τους έβαλαν εν γνώση τους οτι θα πνίγουν;Κανένας δεν ασχολήθηκε με τους κακοποιούς Τούρκους Λαθρεμπορους για τα κυκλώματα στην Τουρκία που τους έφεραν απο το Αφγανιστάν; Ποσα έδωσαν στους κακοποιούς οι παράνομοι λαθρομεταναστες να τους μεταφέρουν; Αλλα τα παραπάνω δεν πουλάνε και ειδικα στις δηθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις που με αυτά θα έπρεπε εαν ήθελαν να κάνουν κάτι να ασχοληθούν.

Φυσικα τα παραπάνω χρειάζονται σοβαρούς ανθρώπους να ασχοληθούν που δε διαθέτουμε την παρούσα περίοδο και οριστε τα αποτελεσματα. Ποια ειναι η κατηγορία ρε άνθρωποι; Οι λιμενικοί προσπάθησαν να ρυμουλκήσουν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν παράνομοι λαθρομετανάστες προς την Τουρκία απο οπου παράνομα ήρθαν, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, της μεγάλης ταχύτητας του σκάφους του Λιμενικού και του πανικού που επικράτησε, πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να πηδούν στη θάλασσα".

Δεν νομίζω επειδή μιλάμε για Ελληνες να έβλεπαν παιδάκια να πνίγονται και να κοίταζαν με απάθεια. Δεν υπήρχαν ποτε αυτά στους έλληνες για να υπάρξουν και τώρα και δεν χωράει συζήτηση σε αυτό το σημείο. Τη δουλειά τους έκαναν οι λιμενικοί και πολύ σωστά. Τι ειναι η χώρα μας; Όποιος θέλει μπορεί να μπει και θα την πληρώνει το λιμενικό και η αστυνομία που προστάτευαν τα σύνορα μας;

Τι λενε οι νόμοι για την Λαθρομετανάστευση ξέρει κανένας πριν ξεφτιλίσει μια χώρα ή μάλλον να αφήσει μερικούς ανεγκέφαλους να την ξεφτιλίσουν; Ναι η ανατροπή μιας βαρκας στην οποία χάθηκαν ζωές ειναι μια τραγωδία αλλα να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και η τραγωδία και τα αιτία και η αντιμετώπιση των παράνομων που εισέρχονται στην χωρα μας. Για την τραγωδία και για τις περισσότερες τραγωδίες με πνιγμό λαθρομεταναστών την ευθύνη φέρουν οι Τούρκοι που διακινούν μεχρι και 300.000 ψυχές καθε χρονο. Το θέμα δε λύνεται αφήνοντας το σε ανεπάγγελτους δήθεν ανθρωπιστές που δεν ξέρουν να διαχειριστούν ουτε τους εαυτούς τους οχι το γεγονός σαν γεγονός και εκμεταλλεύονται προς όφελος των σκοπών τους και τους παράνομους λαθρομετανάστες / θύματα.

Στην Ε.Ε ειναι συνυπεύθυνοι για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση στα σύνορα μας γιατι εαν ήθελε να παταχθεί η λαθρομετανάστευση θα δημιουργούσε ειδική μονάδα με πλοία και ελικόπτερα για να προλαβαίνει τις τραγωδίες. Αλλά είπαμε η χωρα παρακμάζει και όλοι κάνουν οτι θέλουν αφού η ίδια η κυβέρνηση που παραπαίει αφήνει τον οποιοδήποτε να ξεφτιλίζει μια χώρα που τραβάει αρκετά απο την ανικανότητα και την ανεπάρκεια των κυβερνώντων.

Πηγή : www.freepen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: