23 Δεκ 2013

Κάλεσμα συμπαράταξης

Η ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση, απευθύνει κάλεσμα συμπαράταξης σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν στην πράξη και όχι μόνο στις διακηρύξεις, την απαλλαγή από το επαίσχυντο μνημόνιο Αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι, να ανάψουμε ένα κερί. Να μην  ξεχνάμε ότι, το μνημόνιο και το ευρώ πάνε μαζί, είναι αδιαχώρητοι δίδυμοι Σιαμαίοι αδερφοί. Να μην ξεχνάμε πως ζούσαμε με τη δραχμή και πως ζούμε σήμερα με την κόλαση του ευρώ. Να απαλλαγούμε επιτέλους από τις ανίερες,  ατεκμηρίωτες, γελοίες φοβίες με τις οποίες μας βομβαρδίζει συστηματικά και σαρωτικά το κατεστημένο υπέρ του ευρώ και κατά της δραχμής. Να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες.

Η ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση, προτάσσει πέντε βασικά αστέρια-θέσεις : την ανατροπή του μνημονίου με μετάβαση στη δραχμή, με αυτοδύναμη ανάπτυξη με νοικοκύρεμα του κράτους, με εθνική αξιοπρέπεια, με κοινωνική δικαιοσύνη. Με ευαισθησία για τους λιγότερο έχοντες, για το περιβάλλον, την παιδεία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, για τις δημοκρατικές διαδικασίες και την αποκέντρωση. Με αξιοκρατία, διαφάνεια, αξιολόγηση, εντιμότητα, αποτελεσματικότητα, εξορθολογισμό του κράτους. Με αναδιάταξη και ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής και την απαλλαγή από την υποτέλεια των δανεικών. Με ελληνοκεντρικό προσανατολισμό χωρίς ακραίους φανατισμούς και ιδεοληψίες, ειδικότερα όσον αφορά την εξωτερική μας πολιτική, η οποία ταυτίζεται με το εθνικό συμφέρον της χώρας. Με θέσεις απέναντι στον ισοπεδωτικό διεθνισμό, στον εθνομηδενισμό, στη θεωρία του «συνωστισμού». Μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση της ειρήνης, της σύγκλισης, της αλληλεγγύης των λαών. Αλλά πρώτα με την Ελλάδα.
Το κόμμα ΔΡΑΧΜΗ μόλις σε έξι μήνες από την ίδρυσή του, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας το Νοέμβριο του 2013, ξεπέρασε το κρίσιμο ποσοστό του 3% της πρόθεσης ψήφου και όπως όλα δείχνουν, γίνεται ευρύτατα αποδεκτό. Το επιστημονικό μας επιτελείο, έχει επεξεργαστεί ολοκληρωμένο σοβαρό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, με βιώσιμες, αποτελεσματικές και εφαρμόσιμες λύσεις. Για το σκοπό αυτό, δες την ιστοσελίδα μας www.drachmi5.grτα βιβλία του Θ. Κατσανέβα « Η απομυθοποίηση του ευρώ» και  «Η επιστροφή στη δραχμή». Ζήτησε  να σου στείλουμε ενημερωτικό υλικό. Έλα μαζί μας για να αναστήσουμε την πατρίδα. Για την Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προκοπής και της ελπίδας.

Γίνε και εσύ μέλος ή φίλος.
Στήριξε τη

ΔΡΑΧΜΗ,
Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση

Εδώ υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα 
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/kalesma-symparataxis#sthash.YVQBGvVv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: