7 Νοε 2013

Με τη "Συμμορία του Ευρωμνημονίου" ο Αλέξης

Πρωτεύουσες καρτέλες


Υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού η εμμονή του  αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης  κ. Αλέξη Τσίπρα  με την ευρωζώνη. Ειλικρινά μένουμε κατάπληκτοι με δηλώσεις όπως αυτές που έκανε αυτές τις μέρες από το Τέξας των ΗΠΑ υποστηρίζοντας ότι, "η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δε θα ωφελήσει κανέναν, ότι θα πυροδοτήσει σοβαρά νέα προβλήματα, διαχείριση ενός ασταθούς νέου νομίσματος, φαινόμενα bank run ( ! ),  πληθωρισμό, φυγή κεφαλαίων και ανθρώπων. Ότι η Ελλάδα δε θα πρέπει και δε θα το κάνει, δε θα εξέλθει εθελοντικά από την ευρωζώνη, ότι μία έξοδος της ή άλλης χώρας σε κρίση, θα ήταν καταστροφή για την Ευρώπη".

Με τέτοιες θέσεις, ο κ. Τσίπρας συντάσσεται εμμέσως πλην σαφώς με την έωλη και ανελέητη τρομοκρατία του καθεστώτος που υποστηρίζει επαίσχυντα και ατεκμηρίωτα ότι, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα είναι καταστροφική και κατά συνέπεια καλά κάνει η Τρόϊκα και επιβάλλει την ατελείωτη φτωχοποίηση και τον εθνικό εξανδραπονδισμό της χώρας μας.
Η άποψη ότι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να πείσει τους βασανιστές μας να αποσύρουν το Μνημόνιο,ούτε μικρά παιδιά δεν πείθει.Κάθε νοήμων πολίτης αντιλαμβάνεται ότι αφού η χώρα εξαρτάται από τα δανεικά σε ευρώ, είναι υποχρεωμένη να υποστεί και τις θελήσεις αυτών που ελέγχουν το ευρώ, δηλ. της γερμανική υπερκυβέρνηση που κατευθύνει την Τρόϊκα.
Καιρός είναι να ενηλικιωθεί πλέον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να απαντήσει σε λογικά ερωτήματα όπως αυτό του Μανώλη Γλέζου, "που θα βρει τα λεφτά" για να ασκήσει τη γαλαντόμα υποσχεσιολογική πολιτική της τύπου Μαυρογιαλούρου.  Πως θα καταφέρει μέσα σε μια απέραντα πτωχοποιημένη χώρα να επαναφέρει, όπως ισχυρίζεται, μισθούς, συντάξεις κλπ. στα προ του Μνημονίου επίπεδα, λειτουργώντας μέσα στη ζώνη του ευρώ.
Διαθέτουν  άραγε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μηλιός, ο κ Βαρουφάκης, και όποιοι άλλοι, κάποια μυστική συνταγή ή μηχανή παραγωγής χρήματος και μάλιστα σε ευρώ, που θα την ενεργοποιήσουν όταν θα έρθουν στα πράγματα ;  Ή απλώς κορόϊδεύουν και αυτοί το δύσμοιρο ελληνικό λαό όπως, εκτός των άλλων, έκανε και η ΝΔ που κατήγγειλε το Μνημόνιο υποστηρίζοντας ότι εκείνη διαθέτει ένα άλλο μείγμα πολιτικής που θα μας βγάλει από τα δεινά του τροϊκανού μαστιγώματος, κάτι που βέβαια στην πορεία αποδείχτηκε εντελώς ανέφικτο και επώδυνα ψευδέστατο.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ  καλά θα κάνει να ενδιαφέρεται λιγότερο για την Ευρώπη και περισσότερο για την Ελλάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαϋλωσης μέσα από το χωρίς ελπίδα  ολισθηρό δρόμο που έχει χαράξει η καταστροφικά εγκληματική ευρωζώνη  

- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/ypotima-ti-noimosyni-toy-ellinikoy-laoy-i-emmoni-tsipra-me-tin-eyrozoni#sthash.j2P7DUe9.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: