27 Νοε 2013

Αποκαλύπτουμε τα σχέδια κυβέρνηση και αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της Αγκέλας Δωροθέας Μέρκελ

Ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Άντώνης Σαμαράς,για άλλη μια φορά επιχειρεί την προσέγγιση της Αγκέλας Δωροθέας Μέρκελ για να την παρακαλέσει γονυπετής για μια ποιο  ευνοϊκή μεταχείριση της χώρας μας από το Δ’ Ράϊχ.  Στα πλαίσια του κυβερνητικού σχεδίου, προβλέπεται η συγκρότηση μιας ειδικής εθνικής αντιπροσωπείας από το σύνολο της ευρωλάγνου ελληνικής Βουλής.

Οι εκπρόσωποι των ευρωραγιάδων θα μεταβούν στο Βερολίνο και θα προσφέρουν παραδοσιακά ελληνικά καλούδια με καλαθάκια από ελιές, φέτα, χωριάτικο ψωμί, ούζο και άλλα εδέσματα της πατρώας γης. Και επιπλέον, με συνοδευτικές γαλιφιές και τσαλιμάκια θα καλοπιάσουν τους ευρωνταβατζήδες για να δείξουν επιτέλους έλεος για τη φτωχή πλην έντιμον Ελλάδα. Η «υπερήφανη» εθνική μας αντιπροσωπεία θα άδει άσμα που φέρει τον τίτλο «Ευρώ, ευρώ, σε υμνούμε λατρευτά», εμπνευσμένο από το γνωστό παλαιό μοτίβο «Ελιά, ελιά και Κώτσο Βασιληά».


Στον αντίποδα του παραπάνω σχεδίου, υπάρχει και μια δεύτερη πρόταση από λεβεντόπαιδα της κοινοβουλευτικής μας αντιπολίτευσης, η οποία ως γνωστόν έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι, το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα, τελεία και παύλα. Σύμφωνα λοιπόν με τους αντιπολιτευόμενους «παλικαράδες» εθνοπατέρες, προτείνεται να συγκροτηθεί στρατιωτικό άγημα ένθεν και ένθεν της ευρωλάγνας Βουλής, ενδεδυμένο με πλήρη πολεμική εξάρτηση, κράνη, παλάσκες, τουφέκια και ξιφολόγχες.
Το λεβεντοειδές άγημα θα εισβάλλει στην Μπούντεσταγκ στο Βερολίνο κραυγάζοντας  «αέρα και σας φάγαμε». Αυτό θα έχει ως συνέπεια, υποστηρίζουν οι Τσιπραίοι και Καμένοι, να τρομοκρατηθεί η Αγκέλα και οι ευρωνταβατζήδες. Και ασμένως να δεχτούν να μας δανείζουν εσαεί και αδιαλείπτως με ατέλειωτα ευρουλάκια, χωρίς τα όποια Μνημονιακά μαστιγώματα.
Τα δύο σχέδια μελετώνται επισταμένως από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.  Η ρήση του αρχαίου ημών φιλόσοφου Μένανδρου, που υποστηρίζει ότι "τα δάνεια του ανθρώπους δούλους ποιεί", θεωρείται απολύτως ξεπερασμένη από τις μεταμοντέρνες αντιλήψεις των ευφυών πολιτικών και ευρώπληκτων εθνοπατέρων που παριστάνουν ότι κυβερνάνε τη χώρα. Αλίμονο της. 
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/apokalyptoyme-ta-shedia-kyvernisi-kai-antipoliteysis-gia-tin-antimetopisi-tis#sthash.OGiDnDdT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: