5 Οκτ 2013

Και τον Χίτλερ τον φυλάκισαν...

Θεόδωρος Κατσανέβας
Είναι γνωστό ότι,  ο επακριβής προσδιορισμός των αιτιών που δημιουργούν ένα κοινωνικό απόστημα είναι ο κύριος τρόπος για την αντιμετώπισή του. Αφού βρεθεί τι πραγματικά φταίει, παίρνονται κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπισή του. Πρόληψη και πολύ λιγότερο καταστολή. Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι ποιος ευθύνεται για την επικίνδυνη  διόγκωση της Χρυσής Αυγής ;  Το μισό εκατομμύριο των Ελλήνων πολιτών που τη στηρίζουν είναι πράγματι φασίστες, ναζιστές ;..

Φυσικά όχι. Εθελοτυφλούν όσοι κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τα πραγματικά αίτια του αποστήματος. Που δεν είναι άλλα από τον  εθνομηδενισμό, την απαξίωση της πατρίδας, τη θεοποίηση της  παγκοσμιοποίησης, το Ρεπουσισμό, την ανοχή ή και διευκόλυνση της μαζικής εισβολής μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών με τη συναρτώμενη έκρηξη της εγκληματικότητας. Σε συνδυασμό με τη φτώχεια και την ανεργία του Μνημονίου. Αυτές είναι οι αιτίες που επωάζουν το αυγό του φιδιού. Γονείς του οι απάτριδες θολομένοι πολυπολιτισμικοί διεθνιστές.  
Πολλοί από εμάς, κατά τεκμήριο κανονικοί άνθρωποι που στα πρώτα νιάτα μας φάγαμε πολύ ξύλο από τη Χούντα, βγάζουμε σπυριά βλέποντας την αφύσικη ισχυροποίηση των επιγόνων της 21ης Απριλίου. Αλλά το ίδιο παθαίνουμε ακούγοντας τους πολυπολιτισμικούς διεθνιστές του  Κολωνακίου να επιτίθενται στον υγιή πατριωτισμό, να εμμένουν στην εθνομηδενιστική παγκοσμιοποίηση, πίσω από την οποία βρίσκεται η διεθνοποίηση των αγορών  και όχι των λαών. Η ισοπέδωση των κρατών – εθνών προς όφελος των πολυεθνικών και των τραπεζών. Η φτωχοποίηση των πολλών προς όφελος των λίγων.
Προσωπικά, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του μέσου Έλληνα πολίτη, θέλω τα εγγόνια και τα δισέγγονά μου να ομιλούν την ελληνική, να έχουν την αίσθηση ότι ανήκουν σε μια πατρίδα με ιστορία 3.000 χρόνων. Να διατηρούν τη συγκεκριμένη πολιτισμική μας ταυτότητα μέσα στο διεθνές γίγνεσθαι. Να νιώθουν πατριώτες, αλλά όχι  φανατικοί φασίστες-εθνικιστές.
Την ώρα που ο ελληνικός λαός πλήττεται ανελέητα από το Ευρω-Μνημόνιο, επιχειρείται μια αμφίβολης αποτελεσματικότητας επίθεση στη Χρυσή Αυγή. Ένα «ρεάλιτυ» πρόγραμμα που βολεύει την ανάγκη αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τις τραγικές συνέπειες της ακραίας Μερκελικής λιτότητας. Αν η αστυνομική αυτή επιχείρηση άγριας καταστολής, αν δε συνοδευτεί από ριζική αναστροφή της εθνομηδενιστικής αθλιότητας, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει μπούμεραγκ. Μη ξεχνάμε ότι και τον Χίτλερ τον φυλάκισαν. Και είναι γνωστές οι συνέπειες.
Το τραγικό είναι ότι, οι πατριωτικές προοδευτικές δυνάμεις, διακατέχονται από πλήρη σύγχυση που οφείλεται στην απαξίωση του ψευδεπίγραφου ΠΑΣΟΚ και  στην υφαρπαγή των ψηφοφόρων του από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη ΝΔ, μέχρι και από τη Χρυσή Αυγή. Μέχρι σήμερα, δεν έχει ακόμα αναγεννηθεί από τα συντρίμμια μια οργανωμένα ισχυρή πατριωτική κεντροαριστερή δυναμική.

Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αργήσει πολύ. Τα πολιτικά αποστήματα όπως της Χρυσής Αυγής δεν αντιμετωπίζονται με αστυνομική καταστολή. Μόνο η δημιουργία ενός ισχυρού πατριωτικού προοδευτικού κινήματος που θα ανατρέψει με βιώσιμη πολιτική πρόταση και δράση το Ευρω-Μνημόνιο, μπορεί  να εξοντώσει το από
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/kai-ton-hitler-ton-fylakisan#sthash.pf5AFA2h.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: