27 Σεπ 2013

Όταν η Αριστερά σηκώσει ξανά τη σημαία του ΕΑΜ, τότε η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει!


Στέφανος Μυτιληναίος


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια παραδοσιακή εθνικιστική οργάνωση της δεξιάς. Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική συμμορία που εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον είναι γνωστή για τις εγκληματικές δράσεις της σε όσους ασχολούνται με την πολιτική.

Με οργάνωση και πολιτικοϊδεολογικό πλαίσιο που παραπέμπει περισσότερο σε «τάγμα» και «μυστική εταιρεία», βρήκε υποστήριξη σε συγκεκριμένα σαλόνια της ντόπιας ολιγαρχίας και με αυτές τις «πλάτες», αφού μπόρεσε πρώτα να «κανιβαλίσει» το απογοητευμένο από τις μνημονιακές κωλοτούμπες Καρατζαφέρη εκλογικό σώμα του ΛΑ.Ο.Σ., μπήκε στη Βουλή και στη συνέχεια ανοίχτηκε και σε άλλες κοινωνικές ομάδες.
Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε το μεταναστευτικό χάος αλλά και το πατριωτικό κενό που άφησε πίσω του το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και η μεταμοντέρνα Αριστερά για να υποδυθεί τη μόνη «πατριωτική» έκφραση.
Σε αυτό βρήκε πολύτιμους συμμάχους όλους εκείνους που κόλλαγαν την ταμπέλα του «φασίστα» σε όποιον τολμούσε να κρατήσει ελληνική σημαία, δηλαδή στις Ρεπούσηδες, στους εθνομηδενιστές των μαυροκόκκινων άκρων, στους τροτσκιστές, στους θολοκουλτουριάρηδες σοσιαλφιλελεύθερους.
Από το 2010, όταν συμμετείχα στο Συντονιστικό της Ελεύθερης Αττικής του Αλέκου Αλαβάνου, είχα προειδοποιήσει ότι η απεμπόλιση του πατριωτισμού από την Αριστερά θα είχε ως αποτέλεσμα την ισχυροποίηση των ναζί που θα έτρεχαν να καλύψουν το κενό. Τότε οι απόψεις μου είχαν γίνει δεχτές με ειρωνεία από κάποιους «συντρόφους» της τροτσκιστικής αίρεσης.
Σήμερα, που θερίζουμε τις θύελλες, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ναζισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί από το δημοκρατικό κόσμο μόνο μέσα από το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και μόνο από τις αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις.
Και θα υπενθυμίσω σε κάποιους ανεγκέφαλους, ότι το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ κέρδισε τον ελληνικό λαό με τον εθνικοαπελευθερωτικό του αγώνα, τον καθαρό πατριωτικό του λόγο και με την ελληνική σημαία μπροστά να εμπνέει όλους τους Έλληνες πατριώτες.
Μια ισχυρή πατριωτική Αριστερά δεν θα είχε επιτρέψει ποτέ την άνοδο του ναζισμού, σε αντίθεση με την ανόητη, χίπικη, αριστερίστικη «Αριστερά», που αφού πρώτα παρέδωσε τη γαλανόλευκη που κρατούσαν οι παππούδες μας στο αντάρτικο στους φασίστες, ακόμα και αυτή τη στιγμή, ως αυτιστική εγκλωβίζεται στην κυβερνητική προπαγάνδα των «άκρων», απολογείται και γκρινιάζει, αντί να βγει μπροστά και να φωνάξει, όπως πριν 70 χρόνια: «Εμπρός ΕΑΜ – ΕΛΑΣ για την Ελλάδα!».:
Πηγή : www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: