7 Νοε 2016

Όσοι θέλουν το ευρώ πάση θυσία, ας μη διαμαρτύρονται για τα μαρτύρια που μας υποβάλλουν οι ευρωβασανιστές

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της πατρίδας μας, η διεύρυνση της ευτέλειας και υποτέλειας,τα ατέλειωτα βάσανα. στο όνομα του παρανοϊκού δόγματος «πάση θυσία στο ευρώ». Ξεπουλιέται όλη η δημόσια περιουσία, βγαίνουν σπίτια στο σφυρί, κατακρεουργούνται συντάξεις και μισθοί, εξανεμίζονται περιουσίες και εισοδήματα, κλείνουν επιχειρήσεις ή δραπετεύουν  στο εξωτερικό, τα παιδιά μας μεταναστεύουν, η ανεργία, η φτώχεια θερίζει τη χώρα. Και όμως. Το συστημικό κατεστημένο, ένθεν και ένθεν, αριστερό, δεξιό και τρελολεβέντικο, επιμένει στο «πάση θυσία στο ευρώ». Οι βασανιστές ανοιγοκλείνουν την κάνουλα της ρευστότητας και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πέφτουν  στα τέσσερα ικετεύοντας για τη δόση όπως οι εξαρτημένοι ναρκωμανείς. Παραχωρούν ολοένα και περισσότερα χωρίς σταματημό και ίχνος αξιοπρέπειας. Ο απόλυτος εθνικός ευτελισμός και ταπείνωση χωρίς προηγούμενο.


Τα δάνεια γυρίζουν πίσω στις Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες

Αποκαλύφθηκε πλέον αυτό που δειλά υποστηρίζαμε αλλά λίγοι το πίστευαν. Ότι τα ιλιγγιώδη ποσά που πρέπει να καταβάλλουμε  για την αποπληρωμή των χρεών μας, ανέρχονται ετησίως σε  17,7-26 , δηλ. 10-15% του ΑΕΠ !!!  Όπως αποκάλυψε το Γερμανικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ, το 95% περίπου των δανείων που μας έχουν δοθεί μέχρι σήμερα έχουν επιστρέψει σε Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες και ότι μόλις 5,2% από τα δάνεια έχουν εισπραχθεί από τον Ελληνικό Κρατικό Προϋπολογισμό. Μας δανείζουν δηλ. για να εισπράττουν πολλαπλάσια και ταυτόχρονα να υποθηκεύουν και να υφαρπάζουν τη χώρα μας. 


Το αστρονομικό μέγεθος των δανειακών μας υποχρεώσεων της τάξης του 10-15 % του ΑΕΠ,  το είχε προαναγείλει  ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ  από τις 17/8/2015, στον κρίσιμο και τραγικό Ιούλιο του περασμένου χρόνου, τονίζοντας ότι, αυτό το ποσοστό μπορεί να το αποδεχτεί και το ΔΝΤ για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και το ποσό ανέβηκε και άλλο και τώρα κινείται μεταξύ 10-15% του ΑΕΠ. Οι δανειστές-βασανιστές, ανασκολοπίζουν τη χώρα παρατείνουν τις διαπραγματεύσεις, χορηγούν  τις υποδόσεις με το σταγονόμετρο και απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερες θυσίες από τους εδώ υποτελείς εκτελεστές εντολών της ΠΦΑ


Γεγονός είναι πως, κολοσιαία ποσά όπως τα παραπάνω, ακόμα και αν μειωθούν σε επίπεδα κάτω του 5% του ΑΕΠ, είναι εντελώς αδύνατο να αποπληρωθούν ακόμα  και από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη,τύπου Ελβετίας και Λουξεμβούργου. Το κολοσιαία χρέος της χώρας που συνεχώς γιγαντώνεται, δεν είναι βιώσιμο και αυτό το καταλαβαίνουν ακόμα και οι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών και όχι μόνο. Το σπιράλ της ύφεσης, της κατηφόρας στο οποίο έχουμε περιπέσει, είναι μη αναστρέψιμο και καμιά Τσιπραίϊκη ή Στουρνάρια παραίσθηση πλαστής αισιοδοξίας δεν μπορεί να το ανατρέψει.

Σε πείσμα της κοινής λογικής, συνεχίζεται η θρησκευτικού τύπου αφοσίωση στο «πάση θυσία στο ευρώ». ‘Οπως και το αλισβερίσι της δήθεν διαπραγμάτευσης που τραβάει σε μάκρος, παρ’ όλο το οδυνηρό μάθημα που εισέπραξε η ΠΦΑ με τις μακρόσυρτες διαπραγματεύσεις του 2015 που επιβάρυναν τη χώρα με επιπλέον 80 δις χρέος. Και οδήγησαν, μεταξύ άλλων, στην αρπαγή των ελληνικών τραπεζών από τους γύπες των αγορών μισοτιμής, την έναρξη εκποίησης των ασημικών του δημοσίου και άλλα πολλά που εισπράττει με πολύ πόνο και απελπισία σήμερα ο ελληνικός λαός.

Υπενθυμίζεται ότι, το τρίτο και επαχθέστερο όλων μνημόνιο που υπέγραψε με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου η πανέξυπνη ΠΦΑ το καλοκαίρι του 2015, προέβλεπε  να αρχίσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2015. Αλλά ακόμα και μέχρι σήμερα η αξιολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί και ουδείς γνωρίζει πότε και πως θα κλείσει,ακόμα και αφού εφαρμόστηκε το εγκληματικό πολυνομοσχέδιο με τις επακόλουθες ουρές του κατ’ απάιτηση της συνόδου του Eurogroup της 23/5/2016/.

Οι δανειστές συνεχίζουν να βαράνε τον ζουρνά

Οι δανειστές-βασανιστές  συνεχίζουν με σαδισμό να βαράνε τον ζουρνά και η ΠΦΑ  να χορεύει μαζοχιστικά. Το ΔΝΤ επιμένει ότι, δε θα  συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα αν το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν καταστεί διαχειρίσιμο.  Σε αυτό αντιδρά το Βερολίνο με τον Βόλφαγκ Σόϊμπλε να μην  αποδέχεται τη χαλάρωση των αυστηρών κανόνων που διέπουν την ευρωζώνη. Ο ίδιος αντιπροτείνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, προσωρινή ή μόνιμη, με προικοδότηση της με 50 δις και υποστήριξη της νέας δραχμής με υποτίμησή της σε επίπεδα της τάξης του 25%, γεγονός που αποτρέπει τον υπερπληθωρισμό και προσδίδει ισχυρή ανταγωνιστικότητα στην καταρρέουσα σήμερα ελληνική οικονομία. Δεν μπορεί να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο μας λέει ο Γερμανός Λύκος.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να μην έχουν καταλάβει ότι η υπόθεση αυτή δε βγαίνει. Όλο και κάποιος που γνωρίζει στοιχειώδη οικονομικά θα τους το έχει πει, δεν μπορεί. Άρα τι συμβαίνει; Η μοναδική λογική εξήγηση που έχουμε δώσει είναι ότι, απλώς αγοράζουν χρόνο, που συμπορεύεται με την υποταγή  στα αφεντικά  σε Ουάσιγκτον μεριά που επιμένουν για την παραμονή μας στον «ευρωπαράδεισο».  Την ίδια ώρα ο πονηρούλης Κυριάκος ασκεί μαλακή αντιπολίτευση, αφήνοντας την καυτή πατάτα στα χέρια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και σπεύδει να δείξει ότι είναι «καλό παιδί» συμμετέχοντας στη εφετινή σύνοδο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στη Δρέσδη της Γερμανίας αυτό τον Ιούνιο. 

Το τραγικό είναι ότι εκτός από την ΠΦΑ που εμμένει στις ευρωζωνικές εμμονές της υπακούοντας στη βούληση και τις εντολές της Ουάσιγκτον, υπάρχουν αρκετοί αφελείς που δεν ανοίγουν τα μάτια τους για να δουν την καταστροφή που βιώνει η χώρα όπως πορευόμαστε με τη σημερινή δηλητηριώδη ευρωσυνταγή. Και δεν αναφερόμαστε στους διατεταγμένους σε Γερμανοτσολιάδικη υπηρεσία σύγχρονους δωσίλογους των καναλιών, αλλά στους αφελείς φτωχοποιημένους πολίτες που καναπεδίζονται, εκστασιάζονται και τρομοκρατούνται από τους  Μπάμπη, Ντερμπεντέρη και ΣΙΑ.

Όσοι θέλετε το «ευρώ πάση θυσία», έ τότε μη διαμαρτύρεστε για τα μαρτύρια που σας  υποβάλλουν και μας υποβάλλουν οι ευρωβασανιστές μας. Το δυσάρεστο είναι μαζί με εσάς τους ευρωμαζοχιστές, την πληρώνουμε και όλοι οι άλλοι οι κανονικοί άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: